Csontos Zsolt - "A szív bajnokai"

A jövő mindig attól függ, hogy mit teszünk meg a jelenben.

29. Wizz Air Budapest Félmaraton
2014. szeptember 14.

A sport ereje csodákra képes! Megtanít bennünket a fegyelemre, az önuralomra, a megbecsülésre, a tiszteletre és az örömre. Arra az örömre, amely csak akkor érint meg bennünket, ha tisztelettel vagyunk a testünk és a képességeink iránt. A sport mindig is az életem része volt. A szív bajnokai csoport tagjaival futni különleges élmény, ahogy az is, amit most teszünk. Együtt futunk egy jó ügyért, a csemeték apró lakóiért. Futásunkkal most azzal szeretnénk segíteni, hogy a gyermekek életvitelén javítsunk, többet tudjanak játszani, jobb minőségű foglalkozásokon vehessenek részt.

Ha élni akarsz, gyalogolj. Ha hosszú életet akarsz, fuss!?


Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

Mindenki Mozoghasson

A Csemete Alapítvány a Főváros kezelésében álló gyermekotthonokkal tartja a kapcsolatot. Az otthonban lakók fizikai és mentális állapota nagyon különböző - vannak köztük autisták, szellemileg visszamaradottak, nemlátók és mozgásképtelenek. Néhányuk árva, mások azért kerültek állami gondozásba, mert nem tudtak vagy nem akartak gondoskodni róluk, vannak azonban akiket, szüleik, rokonaik alkalmanként látogatnak.

Célunk 2,2 millió Ft összegyűjtése, amiből a gyermekek mozgatását és fejlesztését segítő rendszert szeretnénk kialakítani.

·          A mozgató rendszer beépítésével idő szabadul fel, amit olyan tevékenységekkel tudnak tölteni, amelyek érdemben javítják a gyerekek életét

·          A tolókocsis gyerekek mozgatása nagy fizikai megterhelést jelent a dolgozóknak. A Guldmann sínes emelőrendszer egy profi beteg mozgatási rendszer. Feladatunk a rendszert kiépítő beszállító megtalálása, illetve annak használatának betanítása. Ebben segítséget nyújt a MEREK – Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja

A fenti fejlesztéssel a gyermekek fizikai állapota és életminősége jelentősen és tartósan javítható. Mozgatásuk megkönnyítése révén könnyebben vonhatók be programokba és az őket fejlesztő személyzet komoly segítséget kap – így több idő jut olyan fejlesztő programokra, melyek korábban fizikai akadályokba ütköztek.

   

List of donors

This campaign has not been supported yet by any donations.

Related event - 29. Wizz Air Budapest Félmaraton

2014-09-14

Fuss jótékonyan Magyarország legnépszerűbb félmaratoni futóversenyén!


2013-ban rekordszámú, 7437 egyéni félmaratonista érkezett célba a Városligetben a BSI által szervezett eseményen. Bízunk benne, hogy idén is legalább ennyi elégedett, mosolygó futó teljesíti a legyőzhető távolságot. Legyél Te is egy közülük! Célba érkezésed boldogságát tedd még teljesebbé azzal, hogy „jó ügyeket” támogatsz versenyünkön, hiszen adni öröm.