Végh-Wolf Kata

Adj esélyt az életre

"New Day – New Hopes"
2019.10.05.

Sziasztok!

Végh-Wolf Kata vagyok. Már egész kicsi korom óta szívügyem az állatok védelme. Mindig voltak kutyáim, macskáim, de fácánok, fürjek és egyéb kétlábúak is.

Még gimnazista voltam, amikor az első "igazi" mentésem volt.Egy pár napos cicát nem szoptatott az anyja, így magamhoz vettem (akkor még nem sejtettem mire vállalkoztam :-) ). Éjjel-nappal 2-3 óránként etettem egy üres orrcseppes üveget cumisüvegként használva.
A cica végül egy gyönyörű nagy kandúr lett és egy ismerősünkhöz került családi kedvencnek.

Ez a lelkesedésem a 3 gyermekem megszületése óta sem változott, sőt, azóta ők is besegítenek. Most 2 pici kutyust próbálunk életben tartani 2 napos koruk óta, akik árván maradtak. Most 8 hetesek és szuper erős kis szeretetgombócok.

A DAOR-ral már évek óta együttműködök, vagy ideiglenes befogadóként, vagy egyéb segítségnyújtásban. De sajnos állatokat menteni önerőből már nem tudok, nem tudunk. Támogatás híján félő, hogy meg kell húzni egy vonalat, ami után nem megy.
Egy bajbajutott állat orvosi/mentési költsége többtízezer forint is lehet, nem beszélve az elhelyezésükről és további tartásukról, kezelésükről.

Éppen ezért a Ti segítségetekre is szükségem van!
Az alapítványnak minden támogatás hatalmas segítség: az orvosi költségekre, egy jövőbeni nagyobb menhelyre, ellátásokra, arra, hogy azt a bizonyos vonalat SOHA se kelljen meghúzni! Mert az állat az ember miatt jut ilyen helyzetbe, de csak az ember képes arra, hogy új esélyt adjon nekik egy jobb élethez!

Ha támogatnál ebben, ha a cigi helyett, egy tábla csoki helyett, az esti mozi helyett aznap egy bajba jutott állaton segítenél, vagy pusztán te is szeretnél bármekkora összeggel hozzájárulni a mentésükhöz, kérlek segíts nekünk! A legkisebb adomány is egy újabb esély egy bajba jutott állatnak! Mutassuk meg, hogy értük össze tudunk fogni!

Köszönöm!
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

List of donors

2019-09-16 ORSA 2 000HUF Hajrá!
2019-09-17 Nemsis 1 000HUF Nem sok, de bízok benne, hogy sok kicsi.... ????????????
2019-09-22 anonym 1 000HUF
2019-09-22 Anide 2 000HUF Minden tiszteletem a tiéd, Kata.
2019-10-02 Edina 1 000HUF Elismerésem Nektek!
2019-10-03 Lili 50HUF Kata-Petra!❤
2019-10-03 Lili 50HUF Kata-Petra!❤
2019-10-03 Lili 15 000HUF Kata-Petra!❤

Related event - "New Day – New Hopes"

2019-10-05

“New Day – New Hopes” is a new community fundraising event the central element of which is a walk starting late at night and finishing at sunrise. The main participants of the morning walk are fundraising Ambassadors who, through their participation in the event, collect funds for a Good Cause of their choosing in their own circle of friends.

The concept and the spirit of the event are built around two thoughts: the dawn after the night, the sunrise, which symbolizes hope and optimism in the future and the common walk that reflects the cooperation between individuals and organizations. All of this without any political overtones, the event is solely focused on the activities of NGOs and on fundraising.

The morning walk will take place on 5. Octobre 2019 (Saturday), its planned route will be from the Széll Kálmán square to the top of the Gellért Hill (about 3.5 km). The planned departure time is 5:00, the sun rises at 6:47, and the program ends with a common breakfast after sunrise.

" There was never a night or a problem that could defeat sunrise or hope."
(Bernard Williams)​