Hegyiné Molnár Katinka

Bútorozzuk be a cica menedéket!


2020.04.01- Amíg vége nincs a járványnak

Adományért kutyakeksz!

Évek óta közel áll a szívemhez a pomázi menhelyen élő kutyák sorsa. Ahol hamarosan cicák életén is segíteni fogunk. Egyre több lesz az éhes száj, amit az egyesület önerőből nem győzhet.
Ezért időről időre támogatókhoz, segítőkhöz kell fordulnunk. Mint ahogy a kampány fő oldalán is olvasható a cica menhely berendezésére gyűjtünk.
Aki az állatvédelemben tevékenykedik az nem munkának látja a feladatok sokaságát. Igaz a legtöbben rendes munka és családi élet mellett, szabadidőnkben „dolgozunk”.

Én szerencsésnek mondhatom magam, mert a családom támogat ezen a téren is. Igaz a középút megtalálása nem mindig könnyű, vagyis a menhely dolgai is haladjanak és a civil élet is zökkenőmentes legyen.
Kellő elhivatottság szükséges ehhez a feladathoz az biztos.

De minden percét élvezem és úgy gondolom megéri a védtelenek segítése, főleg amikor egy sokat bántott és nagy nehézségeket megélt kutya hosszú rehabilitációja után kivirágzik és látni rajta az örömöt. Az maga a földöntúli boldogság számunkra!
Pontosan ezekért a gondolatokért szántam rá másodszor is magam, hogy kiálljak egy jó ügy mellett és újra követ legyek.

A vállalásom pedig a következő. Minden kétezer forint értékű adomány beérkezése után fél kilogrammnyi házi kutyakekszet készítek a menhelyi kutyusoknak, különböző ízesítésben. A termék már le lett tesztelve és jó minősítést kapott a családi négylábútól.

Kérlek, ha te is szeretnéd, hogy minél több pomázi kutyust lepjek meg házkészítésű finomsággal, akkor támogasd a célom, hogy mielőbb megvalósuljon.
Köszönöm, az éhes kutyabendők nevében is!
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

Furnish the cat shelter

We have been operating our dog home in Pomáz since 2001.

We rescue, heal and help the orphaned dogs 365 days a year. Of course, like all animal protectors, we can’t go other animals either. Our plans for the near future include opening a shelter for cats as well.

While we can receive our selter, first we still have to shape the area for them. The shelter includes scrapers, hiding places and, of course, toys.

In professionally grated kennels, at least the following 4 parts must be established: quarantine, surely sick department, surgical and healthy area.

We want to help as many cats as possible, for which we would also need to get a good quality cat trap and a large cat room kennel. The work ahead of us is still long, but we are persistent and we love animals/ cats, which will help us get through the difficulties.

Thank you very much for your support!

Embassador's posts

List of donors

2020-04-20 A családtól 10 000HUF
2020-04-20 PG 6 000HUF
2020-04-20 Kókuszmusz 5 000HUF
2020-04-21 M+J 10 000HUF Nagyszerű ötlet, Katinka! A cicák és persze, a kutyák nevében is köszönet!
Judit
2020-05-07 Szabóék 5 000HUF Jó ügyért :)
2020-05-11 anonym 2HUF
2020-05-11 K 10 000HUF
2020-05-12 Medvéék amount not public Kitartást ehhez a komoly vállaláshoz. A kis védencek megérdemlik a jó bánásmódot, s remélhetőleg a többség egyszer szerető gazdihoz kerül.

Related event -

2020-04-01