Molnár Vanda

Dreams come true

"New Day – New Hopes"
2019.10.05.

Kisgyermekkorom óta az volt az álmom, hogy egy omladozó kastélyt felújítva egy iskolát hozzak létre, így hozva közel egymáshoz a múlt és a jövő kincseit. Az évek során azonban megtanultam a gyerekektől, hogy nem csak a jó oktatás, hanem a környezetvédelem is nagyon fontos, hogyha egy élhető jövőt szeretnénk biztosítani. Ennek köszönhetően fogalmazódott meg bennem egy alternatív öko-iskola gondolata.

A cél az, hogy minden gyerek számára biztosítani tudjuk a tanulási folyamatok során az individuumoknak megfelelő környezetet.

Mivel öko-iskolát szeretnék létrehozni, és a példamutatás az oktatás egyik legjobb módja az alábbi vállalást teszem az "Új Nap Új Remények" eseményig:

Minden felajánlónak adott a lehetőség, hogy próbára tegyen! :) Írjon a megjegyzés rovatba valamilyen környezetvédelemmel kapcsolatos dolgot és én azt megvalósítom (ha lehetőségem adódik akkor az alapítvány mentoráltjainak bevonásával). Az instagram oldalamon rendszeresen közzéteszem majd az elvégzett feladatokat.
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

List of donors

2019-09-04 vera 5 000HUF Én azt kérem, taníts meg egy embert, aki nem tud, valamilyen gyümölcsből vagy zöldségből, elrakni télire.
2019-09-24 anonym amount not public
2019-09-24 anonym amount not public
2019-09-24 anonym amount not public
2019-09-25 anonym amount not public
2019-09-25 Tere amount not public
2019-10-05 anonym 5 000HUF
2019-10-05 anonym amount not public

Related event - "New Day – New Hopes"

2019-10-05

“New Day – New Hopes” is a new community fundraising event the central element of which is a walk starting late at night and finishing at sunrise. The main participants of the morning walk are fundraising Ambassadors who, through their participation in the event, collect funds for a Good Cause of their choosing in their own circle of friends.

The concept and the spirit of the event are built around two thoughts: the dawn after the night, the sunrise, which symbolizes hope and optimism in the future and the common walk that reflects the cooperation between individuals and organizations. All of this without any political overtones, the event is solely focused on the activities of NGOs and on fundraising.

The morning walk will take place on 5. Octobre 2019 (Saturday), its planned route will be from the Széll Kálmán square to the top of the Gellért Hill (about 3.5 km). The planned departure time is 5:00, the sun rises at 6:47, and the program ends with a common breakfast after sunrise.

" There was never a night or a problem that could defeat sunrise or hope."
(Bernard Williams)​