BSI Futónagykövet, Gödöllő

Egy mindenkiért mindenki egyért

29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

Egy ismerősöm ajánlotta a figyelmembe, hogy a Gézengúzok érdekében futhatok, mivel egy hozzátartozója náluk dolgozik. Nem gondolkodtam egy percet sem, csatlakoztam. Ha a kilométereimmel és támogatásommal segíthetek egy jó ügyet, jobban megy a futás is.

Bármilyen összegű adományoddal az ő munkájukat segíted Te is, csatlakozol?
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

Faragjuk le a távolságot Salgótarján és Budapest között

A Gézengúz Alapítványt 1990-ben Dr. Schultheisz Judit hozta létre születés körüli időszakban kialakuló vagy veleszületetten sérült csecsemők és kisgyermekek gyógyítása, rehabilitációja érdekében. Az Alapítvány komplex egészségügyi, pedagógiai, pszichológiai segítséget nyújt a családoknak.

Az egészségügyi mutatók szerint Nógrád megyében ötezer gyermeket érint ez a probléma. Jelenleg 128 kis „gézengúznak” tudunk segítséget nyújtani, egy picike helyen, korlátozottan rendelkezésre álló eszközökkel. Annak érdekében, hogy minél több család számára megfelelő színvonalon legyen elérhető ez a lehetőség, terápiás eszköztárat szeretnénk létrehozni. A széles körben alkalmazható fejlesztő játékok, speciális mozgásterápiás eszközök így segítik a Nógrád megyei gyermekek korai terápiás ellátást.

Támogassa a Gézengúz Alapítvány misszióját, hogy a régióban élő érintett kisgyermekek ugyanolyan eséllyel gyógyuljanak, mint bárhol máshol az országban.

Győzzük le a kilométereket, faragjuk le a távolságot Salgótarján és Budapest között!

Alapítványunkról honlapunkon www.gezenguz.hu és Facebook oldalunkon https://www.facebook.com/gezenguz?fref=ts olvashat.

List of donors

This campaign has not been supported yet by any donations.

Related event - 29. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

2014-04-13

A Budapest Sportiroda által szervezett verseny a tavasz hagyományosan legvonzóbb szabadidősport eseménye, amelyre tavaly 15650 sportember nevezett, így ez volt minden idők legnagyobb létszámú budapesti Vivicittá-ja.

Légy részese te is a futók legnagyobb tavaszi seregszemléjének, gyere a Margitszigetre április 13-án, válassz  felkészültségednek megfelelő távot kínálatunkból és  fuss 21,1 km-t a Vivicittá Félmaratonon , 10 km-t a Vivicittá Városvédő Futáson, 7 km-t a Midicittán, vagy 3,2 km-t a  Minicittán!

Az idei Vivicitta alkalmával futásoddal adományokat is gyűjthetsz az UNICEF Magyarország vagy a Gézengúz Alapítvány javára. 

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost!