Fülöpné Vadnai Zsuzsa

Gyűjtsük össze

Individual events
folyamatos

Fülöpné Vadnai Zsuzsa vagyok, fél éve hobbifutó, terepfutó, aminek sok új barátot is köszönhetek, így csatlakoztam egy jó ügyhöz: szeretnénk ha épülhetne egy kondipark a Csanyikba, amit bárki ingyenesen használhatna. A város ezen részén nincs hasonló edzőpark. A Csanyik a miskolciaknak, a Bükk szerelmeseinek egy közkedvelt helyszín, ami tökéletesen alkalmas arra, hogy egy ilyen építmény otthona legyen. Szerencsére egyre többen ébrednek rá a mozgás fontosságára, az egészségmegőrzésében betöltött szerepére. Építsük meg ezt a kondiparkot együtt, közösen! Tegyünk érte, hogy az embereknek lehetősége legyen a szabadban ingyenesen sportolni! Sok kicsi sokra megy, támogasd Te is ezt a jó ügyet. Én azt a vállalást teszem, hogy január végén teljesítem a Téli Mátra teljesítménytúra 19km-es távját futva! Köszönöm, ha Te is segítessz!
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

List of donors

2019-01-18 Kitti 4 000HUF Hajrá Zsuzsa!
2019-01-20 NorbiHajrá 10 000HUF Hajrá Babó!
2019-01-21 Gábor 2 000HUF

Related event - Individual events

2019-01-01

Individual events can be any events such as

  • Sport events (running, cycling, swimming, etc.)
  • Special events (e.g. a New Year’s plunge in the Balaton)
  • Commitments related to your looking (e.g. a special costume, becoming bald-headed, etc.) – this is especially well working as the Ambassadors create themselves the live promo of the event
  • Giving up something hard (eg. smoking, slimming diet)
  • Record attempts (pl building house of cards, 24 hour football game, pulling away a truck, etc – doesn’t have to be a Guinness record…)
  • Team commitments (e.g. a commitment taken together with colleagues, friends)
  • Anything else you would like to do in order to campaing and collect money for a Good Cause