Farnady Luca

HelloWork Akadémia -A fiatalokért

"New Day – New Hopes"
2019.10.05.

Farnady Luca vagyok. A Civil Centrum Alapítvány (CICE) már a kezdetek óta az életem része. Anyukám (a CICE vezetője) révén rengeteg munkában, ötletelésben és fejlesztésben vettem már részt, főként a kreatív megoldások terén. A HelloWork Akadémia kezdeti lépéseinél is jelen voltam és már akkor is rengeteg jó dolgot fedeztem fel benne. Nyilván az idők során, kilépve a munka világába sokkal jobban kezdtem értékelni mindazt a tudást , tapasztalatot és információt, amiket az Akadémia munkatársai adtak át nekem a közös munka és az életünk során.
Úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége lenne erre a tréningre , hogy kicsit máshogyan láthassák a világot és bátrabban tudjanak kilépni a nagybetűs életbe!
Számomra is sokszor problémát okozott az önálló probléma megoldás, mert hát kamaszként minden ismeretlen „ijesztő és borzalmas”! Sokszor szembesültem konfliktusokkal az iskolában, majd később a munkahelyemen is , amiket aztán a módszerek elsajátításával és a tréning módszereivel sokkal könnyebben megtudtam oldani.
Remélem, hogy minél több emberhez eljut ez a program és minél több fiatal megismerheti ezeket a szuper hasznos módszereket amiket a HelloWork át tud adni! Épp ezért is kezdtem el a HelloWork Akadémia követeként tevékenykedni és gyűjtést indítani , hogy ingyen is eljuthassanak azok a fehévári fiatalok a programra, akik egyébként lehet, hogy soha nem mennének el.
Célom, egy hónap alatt összegyűjteni 111.000 Ft-ot. Ezzel 3 fiatalnak lehetőséget biztosítok arra, hogy részt vehessenek a HelloWork Akadémián.
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

List of donors

2019-09-02 Bakoleon amount not public Sziapussz
2019-09-03 anonym amount not public Sok sikert!????pufik????????

Related event - "New Day – New Hopes"

2019-10-05

“New Day – New Hopes” is a new community fundraising event the central element of which is a walk starting late at night and finishing at sunrise. The main participants of the morning walk are fundraising Ambassadors who, through their participation in the event, collect funds for a Good Cause of their choosing in their own circle of friends.

The concept and the spirit of the event are built around two thoughts: the dawn after the night, the sunrise, which symbolizes hope and optimism in the future and the common walk that reflects the cooperation between individuals and organizations. All of this without any political overtones, the event is solely focused on the activities of NGOs and on fundraising.

The morning walk will take place on 5. Octobre 2019 (Saturday), its planned route will be from the Széll Kálmán square to the top of the Gellért Hill (about 3.5 km). The planned departure time is 5:00, the sun rises at 6:47, and the program ends with a common breakfast after sunrise.

" There was never a night or a problem that could defeat sunrise or hope."
(Bernard Williams)​