V.A.S. Lady

DONATE!

IRONMAN triatlon táv teljesítése az állatokért

Individual events
folyamatos

Az emberek nagy része még ma is abban a tévhitben él, hogy állati eredetű táplálék nélkül nem lehetünk egészségesek, legyengül a szervezetünk, erőtlenek leszünk, pedig sokan bizonyították ennek ellenkezőjét, hiszen az élsportolók között is vannak vegánok. Amiatt választottam ezt az életmódot, hogy a cselekedeteim összhangban álljanak az állatok iránt érzett szeretetemmel.
Az Ironman Triatlon egy olyan hosszútávú triatlon verseny, ami megállás nélkül egymást követően 3,86 km úszásból, 180,25 km kerékpározásból és egy maratonból (42,195 km futásból) áll. Július végén azért állok rajthoz az eXtremeMan Nagyatád XXVIII. Hosszútávú Triatlon Országos Bajnokságon, hogy felhívjam az emberek figyelmét arra, vegánként is képesek lehetünk átlagon felüli teljesítményre. Mottóm: „ Élni és élni hagyni.”
Ezt a mentális és fizikai erőpróbát nemes célra szeretném felajánlani. A táv teljesítésekor 226 km-t fogok megtenni, ezért 226 ezer forint összegyűjtését tűztem ki célul az Állatmentő Szolgálat Alapítvány (Állatmentő Sereg) javára. Választásom azért rájuk esett, mert tagjaik vegán aktivisták, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én: minden élet számít! Önkéntes alapon időt, pénzt, energiát nem sajnálva, éjt nappallá téve, saját határaikat átlépve segítenek a bajba jutott állatokon. Sajnos ők is segítségre szorulnak, hiszen az állatorvosi költségük több millió forint…

„Légy hasonló az égen szálló madárhoz…, aki a törékeny gallyon megpihenve átéli az alatta tátongó mélységet mégis vígan énekel, mert bízik szárnyai erejében.”
(Victor Hugo)

Bízom a „szárnyaim” erejében és az állatbarát emberek segítő szándékában.

Minden támogatást köszönök:

egy V.A.S. Lady
(Vegán Amatőr Sportoló)

Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

List of donors

2018-07-12 V.A.S. Lady 10 000Ft :)
2018-07-12 Gergő 10 000Ft Hajrá! :)
2018-07-18 Márti 5 000Ft
2018-07-18 Adri 5 000Ft