Káplár Péter

Segíts a KórházSulinak a tartós beteg gyerekek tanításában és támogatásában!

"New Day – New Hopes"
2019.10.05.

Hogy miért tartom fantasztikus szervezetnek a KórházSulit? Mert mind akkor, amikor a testvéremet, Zsombit támogatták, mind akkor, amikor személyesen találkoztam velük, megtapasztaltam, hogy:

- Egy olyan társadalmi problémát oldanak meg a beteg, otthon tanuló gyerekek távoktatásával, amit az iskolarendszer jelenleg nem tud kezelni. Rengeteg a társaitól hosszabb időre elszigetelt gyerek számára ők jelentik a reményt arra, hogy vissza lehet kapcsolódni a közösségbe, a korábbi életükbe.

- Nem csak tanítják a gyerekeket, hanem a mentoraikká, barátaikká is válnak. A KórházSulival nemcsak a tudásátadáson keresztül tárul fel a világ a beteg gyerekek számára, hanem ami ennél is fontosabb: a KórházSuli kapocs a világhoz, ők azok, akik megtörik az elszigeteltséget, akik visszaállítják a gyerekek hitét magukban és a világban.

- A KórházSuli csapata nemcsak profi, de emellett elképesztően elhivatott, elkötelezett és melegszívű emberekből áll.

- Folyamatosan fejlődni szeretnének, hogy minél több gyereknek, kamasznak tudjanak segíteni. Korábban külső mentorként támogathattam őket, és bízom abban, hogy most ennek a kampánynak a segítségével anyagi támogatáshoz is juthatnak, aminek köszönhetően fenntarthatóan tudnak működni és egyre több gyerekhez tudnak eljutni. Segítsük ebben őket közösen!
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

List of donors

2019-09-12 Dorka 5 000HUF hajrá!
2019-09-12 anonym 50 000HUF Szep cel, hajra :)
2019-09-13 anonym amount not public Hajrá! :)

Related event - "New Day – New Hopes"

2019-10-05

“New Day – New Hopes” is a new community fundraising event the central element of which is a walk starting late at night and finishing at sunrise. The main participants of the morning walk are fundraising Ambassadors who, through their participation in the event, collect funds for a Good Cause of their choosing in their own circle of friends.

The concept and the spirit of the event are built around two thoughts: the dawn after the night, the sunrise, which symbolizes hope and optimism in the future and the common walk that reflects the cooperation between individuals and organizations. All of this without any political overtones, the event is solely focused on the activities of NGOs and on fundraising.

The morning walk will take place on 5. Octobre 2019 (Saturday), its planned route will be from the Széll Kálmán square to the top of the Gellért Hill (about 3.5 km). The planned departure time is 5:00, the sun rises at 6:47, and the program ends with a common breakfast after sunrise.

" There was never a night or a problem that could defeat sunrise or hope."
(Bernard Williams)​