Németh Georgina

Transzplantált sportolókért

Individual events
folyamatos

Sziasztok, Németh Georgina vagyok, '90-ben születtem Csornán. Az Apukám révén már egészen kiskorom óta jelen van az életemben a sport, élethelyzetekhez mérten változó intenzitással. A km-eket utazás formájában is szeretem gyűjteni, így 2013-ban Máltára költöztem, majd egy fél hónapos afrikai útról visszatérve hirtelen elsötétült a világ, és Londonban ébredtem - túl egy sikeres májtranszplantáión. Realista embernek tartom magam, de ettől függetlenül hiszek a csodákban, és az emberek jószívében is. Ezek nélkül sohasem élhettem volna túl a májleállást. Már a műtét után, a kórházi ágyhoz ,,csövezve,, megfogadtam, hogy futni fogok, mikor még a segítség nélküli járás is távolinak tűnt.
2014-ben hazaköltöztem Magyarországra és a Trappancs egyesület segítő szárnyai alatt el is kezdtem megvalósítani az álmaimat. Kisebb nagyobb egészségügyi döccenők után 2016-ban sikerült kijutnom a Finnországban megrendezett Szervátültetettek Európa Bajnokságára, ahol 2 úszó (50-100m hát) és 4 futószámban (100m női váltó, 800m, 1500m és 5km) mérettethettem meg magam, 2 arany, 1 ezüst és 2 bronzérmet elnyerve.

Mindez nem valósulhatott volna meg mások segítsége nélkül, és ezt az élményt sosem feledem. Jó érzés kapni, de sokkal jobban szeretek adni. :) Idén én szeretnék segíteni másokon, az ismerőseimen, a sorstársaimon, szervátültetett gyerekeken és fiatalokon, hogy a kijutásukhoz szükséges önrész terhein segítve minden arra érdemes sportoló kijuthasson a júniusban Malagában megrendezendő világbajnokságra.
A kitűzött célom 100.000Ft összegyűjtése a gyerekeknek, saját vállalásként pedig 100 km lefutását fogom megvalósítani júniusig, amibe a saját örömfutásaimtól kezdve különböző futórendezvényeken való részvétellel gyűjtöm a résztávokat.

Az esély mindenkinek jár, és hiszem, hogy sok kicsi sokra megy, ezért futó nagykövetként örömmel csatlakoztam a Trappancs kampányához, amelynek a célja, hogy ezek a transzplantált gyerekek versenyezhessenek a Szervátültetettek Világbajnokságán!
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

List of donors

2017-03-18 anonym amount not public Tetszik a kezdeményezés, tetszik, hogy melléálltál!
2017-03-18 anonym amount not public
2017-03-18 Ákos 1 200HUF :)
2017-03-18 anonym amount not public
2017-03-18 Nádasdy József (pipa) amount not public Csak arra kérem ezeket a lányokat,és fiúkat, hogy tűzzenek ki célokat maguk elé. Merjenek álmodni. Úgy mint az egészséges embertársai.

Related event - Individual events

2019-01-01

Individual events can be any events such as

  • Sport events (running, cycling, swimming, etc.)
  • Special events (e.g. a New Year’s plunge in the Balaton)
  • Commitments related to your looking (e.g. a special costume, becoming bald-headed, etc.) – this is especially well working as the Ambassadors create themselves the live promo of the event
  • Giving up something hard (eg. smoking, slimming diet)
  • Record attempts (pl building house of cards, 24 hour football game, pulling away a truck, etc – doesn’t have to be a Guinness record…)
  • Team commitments (e.g. a commitment taken together with colleagues, friends)
  • Anything else you would like to do in order to campaing and collect money for a Good Cause