Túrázz és segíts!

Túrázz és segíts!

Individual events
folyamatos

Túrázz és segíts!

2014-ben kezdtem el az Országos Kéktúra ~1118 km-es útvonalán bebarangolni a hazai erdőket. A túrázás és a természet hatalmas örömforrásává vált az életemnek, és szeretném, ha ez az öröm másokhoz is továbbcsordogálna.

Úgy döntöttem, hogy a Kéktúrán ezután már nem csak magamért lépegetek, hanem azokért is, akik nem jutnak elegendő élelmiszerhez az országban. A túráimmal szeretném felhívni a figyelmet a Magyar Élelmiszerbank munkájára, és egyúttal gyűjtést szervezek az éhezők megsegítéséért – a cél pedig stílszerűen 111 800 Ft adomány összegyűjtése.

Az Élelmiszerbank a feleslegessé vált élelmiszereket rendszeresen elszállítja a rászorulóknak, az ország egész területét lefedve. Ehhez hűtődobozokra van szükség, amelyek egy idő után elhasználódnak – így támogatásoddal ezek beszerzéséhez járulhatsz hozzá.

Ha akár 1000 Ft támogatással is beszállsz a kampányba, azzal máris lehetővé tetted, hogy kb. 10 kg élelmiszer eljusson a rászorulókhoz. A TÁMOGASS gombra klikkelve közvetlenül az Élelmiszerbankhoz juttathatod el támogatásod!

Ha nincs lehetőséged közvetlenül segíteni, akkor arra kérlek, oszd meg a kampány weboldalát a közösségi oldalakon!

Ha pedig Te magad is természetjáró vagy, és van kedved hozzá, akkor kérlek, a következő túrádat szenteld Te is ennek a célnak, és a begyűjtött élmények posztolgatásakor említsd meg, hogy miért is túráztál aznap!

A kampány alakulását és a Kéktúra bejárásomat a Hív az erdő Facebook oldalon is követheted.

Köszönöm a segítséged!
Molnár Rita
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

Fight against food waste and hunger

1/3 of the produced food is wasted.

Thousand hundreds of people are starving.

Help to get this food to those in need!

The Hungarian Food Bank Association is a non-profit organization, which started its work in 2005. We aim to collect consumable surplus food in order to donate them to 300,000 Hungarians in need, thereby helping to decrease poverty and malnutrition.

Though we experience 1.8 million tons of food waste in Hungary, the number of starving people is growing every day! If all the food surplus would land on the table of people in need, hunger wouldn't be an existing notion.

In 2014 we rescued and distributed  1 600 tons of food, in our 10 years, it’s been 34 600 tons. Help us to save more and more surplus food and give itt o the needy!

Every donation counts! 

   

 

Embassador's posts

List of donors

2015-10-20 anonym 2 000HUF
2015-11-17 Luca 1 000HUF Jó természetjárást!
2015-12-03 rongylábszöcske 10 000HUF Dobd el a bakancsot. Szárnyakkal könnyebb!
2015-12-28 Ivusza Ágnes, Fazekas Péter 108 800HUF :)
2015-12-30 Monaline 3 000HUF Sok szeretettel, kissé megcsúszva :)

Related event - Individual events

2019-01-01

Individual events can be any events such as

  • Sport events (running, cycling, swimming, etc.)
  • Special events (e.g. a New Year’s plunge in the Balaton)
  • Commitments related to your looking (e.g. a special costume, becoming bald-headed, etc.) – this is especially well working as the Ambassadors create themselves the live promo of the event
  • Giving up something hard (eg. smoking, slimming diet)
  • Record attempts (pl building house of cards, 24 hour football game, pulling away a truck, etc – doesn’t have to be a Guinness record…)
  • Team commitments (e.g. a commitment taken together with colleagues, friends)
  • Anything else you would like to do in order to campaing and collect money for a Good Cause