Ács Anikó

Van 2 perced segíteni?

"New Day – New Hopes"
2019.10.05.

Jó, hogy itt vagy, van 2 perced…?

A hozzám közelálló emberek jól tudják rólam, hogy vesszőparipám az oktatás fontossága. Lehetőséget teremt, szemléletet formál, kapukat nyit a világra, de önmagukban a lexikális ismeretek semmit sem adnak hozzá emberi mivoltunkhoz. Empátia, nyitottság, érzékenység a világra és más emberekre, segíteni akarás, hiszem azt, hogy ezek az értékek tesznek minket a szó legjobb értelmében EMBERRÉ.

Nem mind születünk jó körülmények közé, vagyunk kiemelkedő képességek birtokában, vagy szerencsés lehetőségekkel körülvéve; mégis az érzékenység egy olyan eszköz, amely kulcs lehet egy minőségibb élethez. Az empátia ugyanúgy tanulható, mint bármi más, ezért nagyon fontos már kisgyermekkorban megtapasztalni élmény szinten is.

Az Autistic Art missziója hogy közelebb hozza az autizmussal élőket és megértesse az autizmus mibenlétét a többségi társadalommal.
Nem volt kérdés számomra, hogy örömmel veszek részt követként egy olyan gyűjtésben, amely összeköti ezt a két ügyet, a jóra nevelést és az autizmussal élők támogatását.
Még nagyobb öröm, ha elérjük együtt a kitűzött célösszeget, és megvalósulhat ez a kisfilm, igazi eszközt adva ezzel sok-sok kisgyermek és természetesen felnőtt kezébe, hogy általa is jobban érthesse a világot, és az autizmussal élők világát. :)

Köszönöm, ha velem tartasz ebben, és bármilyen összeggel hozzájárulsz az ügyhöz!
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

List of donors

2019-09-10 anonym 10 000HUF
2019-09-24 anonym 20 000HUF
2019-10-02 anonym 20 000HUF
2019-10-02 anonym 20 000HUF
2019-10-05 anonym 10 000HUF

Related event - "New Day – New Hopes"

2019-10-05

“New Day – New Hopes” is a new community fundraising event the central element of which is a walk starting late at night and finishing at sunrise. The main participants of the morning walk are fundraising Ambassadors who, through their participation in the event, collect funds for a Good Cause of their choosing in their own circle of friends.

The concept and the spirit of the event are built around two thoughts: the dawn after the night, the sunrise, which symbolizes hope and optimism in the future and the common walk that reflects the cooperation between individuals and organizations. All of this without any political overtones, the event is solely focused on the activities of NGOs and on fundraising.

The morning walk will take place on 5. Octobre 2019 (Saturday), its planned route will be from the Széll Kálmán square to the top of the Gellért Hill (about 3.5 km). The planned departure time is 5:00, the sun rises at 6:47, and the program ends with a common breakfast after sunrise.

" There was never a night or a problem that could defeat sunrise or hope."
(Bernard Williams)​