Maczák Péter

Vissza a sportba, kondiparkot a Csanyikba!

Individual events
folyamatos

38 éves vagyok és újra Miskolci lakos.
Hámoriként korábban kb. 10éven keresztül a mozgást, kis túlzással 0-24ben a hegymászás különböző válfajai jelentették számomra.
Aztán egy hirtelen jött Budapesti munkalehetőség mindent megváltoztatott és az aktivitás az irodai értékesítői munkakör, és a megváltozott környezetnek is köszönhetően háttérbe szorult.
Ez idő alatt néhány év rally versenyzés, illetve a baráti körömnek köszönhetően néhány abszolút hobby kategóriákban tájfutó versenyen való részvétel jelentette a mozgást. Ennek köszönhetően felszaladt 20kiló plusz és a rendszeres mozgás teljesen elmaradt az életemből.
Ezen párommal, aki tájfutó, mindenképpen változtatni szerettünk volna. Meghoztuk a döntést és a jobb életminőség reményében, a tavalyi évben visszaköltöztünk a Bükk lábához.
Felépítkeztünk, gyermekünk született. Innen már „csak” az elhatározás kellett. Másra már nem foghatom, hogy nincs lehetőségem mozogni.
Egyszer csak jött egy sms: „VAN EGY JÓ OKOM A SPORTÉLETED ÚJRAINDÍTÁSÁRA!”
Meghallgattam a lehetőséget, először meg is akadtam, hogy egy nagyon illusztris és aktív sportolók társaságába egyáltalán hogyan kerülhetek, de „most vagy soha” alapon azonnal igent mondtam!
A futóköveteink között én lehetek az aki a 0-ról elindulva próbálja majd bebizonyítani saját magának és azoknak akik mozgás nélkül élik mindennapjaikat, hogy igenis el kell elindulni, és lehet mozgással teli életet élni.
A közös ügyünkért, amit egy nagyon jó dolognak tartok, hogy a szabadban a közösségért egy edző parkot létrehozhatunk, a vállalásom nem lehet más mint az életembe visszahozni a rendszeres mozgást.
Az elkövetkező hónapban minden héten 5 szabadtéri mozgást vállalok amiből minimum 3 alkalom futás. Célom, hogy a Fuss Érte keretein belül, a jelenlegi nulla futásteljesítményemet felvigyem egy olyan szintre, hogy a kampányunk legvégére remélhetőleg pár kilótól is megszabadulva, képes legyek egyben, és 45 percen belüli idővel lefutni azt a 7,5km-es 100m szintemelkedésű távot ami a házunktól a későbbi kondipark oda-vissza távját jelenti.
Ezen időszak alatt pedig célom, támogatók segítségével 500.000Ft-ot hozzátenni a közösségi kondipark megvalósításához.

Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

List of donors

2018-10-20 Herczeg Ábel amount not public Gyermekkorom legszebb élményei kapcsolódnak a Csanyikhoz!Szóval hajrá cimbora!
2018-10-23 Stramszki Mónika amount not public Ez a hely függőséget okoz, ezért csak bíztatni tudok mindenkit! Hajrá Peti!
2018-11-12 Rozalinda 1 000HUF Hajrá! ????
2018-12-18 Fuss Érte! Versenyzők 32 000HUF

Related event - Individual events

2019-01-01

Individual events can be any events such as

  • Sport events (running, cycling, swimming, etc.)
  • Special events (e.g. a New Year’s plunge in the Balaton)
  • Commitments related to your looking (e.g. a special costume, becoming bald-headed, etc.) – this is especially well working as the Ambassadors create themselves the live promo of the event
  • Giving up something hard (eg. smoking, slimming diet)
  • Record attempts (pl building house of cards, 24 hour football game, pulling away a truck, etc – doesn’t have to be a Guinness record…)
  • Team commitments (e.g. a commitment taken together with colleagues, friends)
  • Anything else you would like to do in order to campaing and collect money for a Good Cause