Zöld Lé.di a Csemetékért

Zöld Lé.di a Csemetékért

29. Wizz Air Budapest Félmaraton
2014. szeptember 14.

Zöld Lé.di a civilizációs betegségek tesi és lelki ártalmainak csökkentése érdekében segít az egészségen javítani, helyreállítani és megtartani.

Joshua Rosenthal elméletét átvéve, életünket négy alapvetően meghatározó táplálék befolyásolja:

1. Testmozgás
2. Emberi kapcsolat
3. Spiritualitás
4. Örömet okozó munkavégzés

Azzal, hogy triónk - Andrea, Krisztinka és Mária - a Team Heart csoport tagjaként a Csemete Alapítványért fut, a fentieknek próbál eleget tenni.


Kérünk mindenkit, hogy támogassa futásunkat pár buzdító szóval (akár személyesen a versenyen, akár Facebook oldalunkon), és pár forinttal. A felajánott összeget teljes egészében a Csemete Alapítvány programjainak megvalósítására fordítják.

Köszönjük szépen!
Home / For individual donors / Ambassadors and commitments

Mindenki Mozoghasson

A Csemete Alapítvány a Főváros kezelésében álló gyermekotthonokkal tartja a kapcsolatot. Az otthonban lakók fizikai és mentális állapota nagyon különböző - vannak köztük autisták, szellemileg visszamaradottak, nemlátók és mozgásképtelenek. Néhányuk árva, mások azért kerültek állami gondozásba, mert nem tudtak vagy nem akartak gondoskodni róluk, vannak azonban akiket, szüleik, rokonaik alkalmanként látogatnak.

Célunk 2,2 millió Ft összegyűjtése, amiből a gyermekek mozgatását és fejlesztését segítő rendszert szeretnénk kialakítani.

·          A mozgató rendszer beépítésével idő szabadul fel, amit olyan tevékenységekkel tudnak tölteni, amelyek érdemben javítják a gyerekek életét

·          A tolókocsis gyerekek mozgatása nagy fizikai megterhelést jelent a dolgozóknak. A Guldmann sínes emelőrendszer egy profi beteg mozgatási rendszer. Feladatunk a rendszert kiépítő beszállító megtalálása, illetve annak használatának betanítása. Ebben segítséget nyújt a MEREK – Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja

A fenti fejlesztéssel a gyermekek fizikai állapota és életminősége jelentősen és tartósan javítható. Mozgatásuk megkönnyítése révén könnyebben vonhatók be programokba és az őket fejlesztő személyzet komoly segítséget kap – így több idő jut olyan fejlesztő programokra, melyek korábban fizikai akadályokba ütköztek.

   

List of donors

2014-09-03 Zöld ledi amount not public
2014-09-07 Ili amount not public
2014-09-07 Zold Le.di 10 000HUF
2014-09-08 Pándi Ilona 10 000HUF

Related event - 29. Wizz Air Budapest Félmaraton

2014-09-14

Fuss jótékonyan Magyarország legnépszerűbb félmaratoni futóversenyén!


2013-ban rekordszámú, 7437 egyéni félmaratonista érkezett célba a Városligetben a BSI által szervezett eseményen. Bízunk benne, hogy idén is legalább ennyi elégedett, mosolygó futó teljesíti a legyőzhető távolságot. Legyél Te is egy közülük! Célba érkezésed boldogságát tedd még teljesebbé azzal, hogy „jó ügyeket” támogatsz versenyünkön, hiszen adni öröm.