MAKE A CAMPAIGN
MAKE A DONATION
Home / For Ambassadors / Select a good cause and make a commitment

Select a good cause and make a commitment

Váltsuk valóra a CsodaKertet, ahol a gyermekek fejlesztése élmény lehet!

2014.05.11

Owner of good cause: Down Egyesület
Amount of donations: 296 659 HUF
A Down Egyesület – missziójának megfelelően – kiemelt figyelmet fordít a fogyatékkal élő gyermekek fejlesztésére és oktatására, valamint az őket nevelő családok teljes körű támogatására, elsősorban a gyermekek korai életszakaszában, mivel ekkor érhetőek el a legjelentősebb eredmények. Célunk, hogy élménnyé varázsoljuk a nyíregyházi Csodavár Korai Fejlesztő Centrumban korai fejlesztésben résztvevő gyermekek és családjaik számára a kötelező terápiákat és az intézményben eltöltött időt. A következő, CsodaKert nevű projektünk olyan módon teszi lehetővé a gyermekek fejlesztését, hogy a játék örömét semmi sem zavarja meg, nincsenek irányított foglalkozások, nincsenek fárasztó tornák.

A CsodaKert egy olyan élmény- és fejlesztőközpont lesz, amely ötvözi a hagyományos játszóházi labirintusokat és a német Kükelhaus által kifejlesztett, szenzoros érzeteken alapuló kertet , így kiválóan kiegészíti majd a Csodavár jelenlegi, speciális, korai fejlesztésre használt eszközeit. A CsodaKert a gyermekek spontán játéktevékenységét és kíváncsiságát kihasználva, az összes érzékszerven és a mozgáson keresztül fejleszti az idegrendszert, segíti a nagymozgás, a figyelem, az érzékelés és az összes tanulási részképesség fejlődését, miközben a gyerekek számukra akár ismeretlen anyagokkal, illatokkal, látvánnyal, hangokkal és egyéb tapasztalatokkal gazdagodhatnak.

A CsodaKertben 3 házikó fog lebegni: az ILLAT, a HANG és a TAPINTÁS háza. A házikók 1-1 millió forintba kerülnek, így összesen 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni a CsodaKert házikóira.
For Ambassadors

Csatlakozz az akcióhoz és futásoddal segíts adományokat gyűjteni, hogy létrejöhessen a CsodaKert.

MAKE A CAMPAIGN

Total amount of donations for the Good Cause:

296 659 HUF
Related eventsRelated campaigns