MAKE A CAMPAIGN
MAKE A DONATION
Home / For event organisers / Currently active events

Currently active events

MediFat EgyenSÚLY Adomány Program: Fogyj, hogy más jóllakjon!

2014. jún. 6. - szept. 22.


A világ tápláltsági szempontból két pólusúvá vált az utóbbi évtizedekben.

Az egyik póluson a súlyfelesleggel rendelkezőket, a másik póluson az alultápláltakat, éhezőket találjuk.

Magyarországon a lakosság 2/3-ának van súlytöbblete, ellenben csak a gyermekeket tekintve  kb. 100-120 ezer az alultáplált, elégtelenül étkező gyermekek száma, közülük 20-25 ezer gyerek rendszeresen éhezik.

A MediFat által létrehozott MediFat EgyenSÚLY Program lehetőséget ad a fogyni vágyóknak, hogy fogyásukkal hozzájáruljanak az alultápláltság és éhezés csökkentéséhez. Az EgyenSÚLY Program célja a fogyás támogatása, egészséges karcsúsodás segítése, mindez egy jó cél támogatásán keresztül.

A Program ezáltal egyszerre kezel két világméretű problémát: a súlyfelesleget és az alultápláltságot. A Program keretében így a fogyni vágyók további támogató motivációt kapnak céljuk megvalósításában.

A program keretében az Egészséges Karcsúság Nagykövetei vállalásokat tehetnek azért, hogy fogyókúrájuk keretében adományokat gyűjtsenek, melyek a Magyar Élelmiszerbank Egyesületen keresztül megsokszorozva élelmiszer adomány formájában eljutnak a rászorulókhoz.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület minden 1000 Ft adományból 30 000 Ft értékben juttat el megmentett élelmiszer felesleget a rászorulókhoz.

     
                                                              
For Ambassadors

Csatlakozz az akcióhoz és leadott kilóiddal segíts adományokat gyűjteni, hogy minél több rászoruló juthasson élelmiszerhez. Legyél te is az Egészséges Karcsúság Nagykövete!
MAKE A CAMPAIGN

Total amount of donations on the event:

160 000 HUF
Related good causesRelated campaigns