MAKE A CAMPAIGN
MAKE A DONATION
Home / For event organisers / Currently active events

Currently active events

MOVEMBER

2014. november 1-30.

Immár hatodik alkalommal növesztünk bajuszt novemberben, hogy felhívjuk a figyelmet a prosztatarák megelőzésének fontosságára, és adományokat gyűjtünk egy, a betegséggel foglalkozó szervezet számára.

A Movember egy Ausztráliából indult, világszerte ismert figyelemfelkeltő mozgalom, amelyet minden év novemberében rendeznek meg. A férfiak a hónap elején megborotválkoznak és egy hónapon át bajuszt növesztenek. (Aki lemarad, csatlakozhat közben is.) A bajusz játékos szimbóluma annak, hogy a résztvevők fontosnak tartják saját egészségük megőrzését! A bajusz egy kitűző, amelyet büszkén visel gazdája, és egyúttal ez a kampány jelképe is.

Míg a bajusznövesztés a férfiak dolga, kérjük a hölgyek segítségét is párjuk, férjük, ismerőseik egészségtudatának növelésében! Beszéljék rá az erősebbik nemet, hogy álljanak ki magukért, hiszen a bajusz igenis férfias, jó ügyért növeszteni ráadásul még vonzó is!

A nyilvánvaló kérdés, hogy jó, de MIÉRT?

Köztudott, hogy a férfiak kevésbé törődnek az egészségükkel, mint a nők. Úgy vélik, hogy az "igazi férfi" szívós, kőkemény, és vonakodik a rendszeres orvosi ellenőrzésektől.

A Movember Mozgalom célja, hogy megváltoztassa az effajta gondolkodást, és egy ötletes kampánnyal felhívja a figyelmet a férfiak egészségét érintő komoly problémákra, elsősorban a prosztata megbetegedések magas arányára. A betegség ugyanis rendszeres szűrővizsgálattal megelőzhető, a szűrés pedig 20%-kal csökkentheti a halálesetek számát.

A november végi bajusz bulira mindenkit szeretettel várunk, arcszőrzettel, vagy anélkül!

A tudás hatalom, A bajusz király!For Ambassadors

Növessz Te is bajuszt, készítsd el saját kampányoldaladat itt, a Jóügyekért.hu oldalon és segíts adományokat gyűjteni a Magyar Urológus Társaság javára!

MAKE A CAMPAIGN

Total amount of donations on the event:

410 071 HUF
Related good causesRelated campaigns