SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Mindenki Mozoghasson

2014.08.04

Jó ügy gazdája: Csemete Alapítvány
Adományok összege: 455 632 FtA Csemete Alapítvány a Főváros kezelésében álló gyermekotthonokkal tartja a kapcsolatot. Az otthonban lakók fizikai és mentális állapota nagyon különböző - vannak köztük autisták, szellemileg visszamaradottak, nemlátók és mozgásképtelenek. Néhányuk árva, mások azért kerültek állami gondozásba, mert nem tudtak vagy nem akartak gondoskodni róluk, vannak azonban akiket, szüleik, rokonaik alkalmanként látogatnak.

Célunk 2,2 millió Ft összegyűjtése, amiből a gyermekek mozgatását és fejlesztését segítő rendszert szeretnénk kialakítani.

·          A mozgató rendszer beépítésével idő szabadul fel, amit olyan tevékenységekkel tudnak tölteni, amelyek érdemben javítják a gyerekek életét

·          A tolókocsis gyerekek mozgatása nagy fizikai megterhelést jelent a dolgozóknak. A Guldmann sínes emelőrendszer egy profi beteg mozgatási rendszer. Feladatunk a rendszert kiépítő beszállító megtalálása, illetve annak használatának betanítása. Ebben segítséget nyújt a MEREK – Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja

A fenti fejlesztéssel a gyermekek fizikai állapota és életminősége jelentősen és tartósan javítható. Mozgatásuk megkönnyítése révén könnyebben vonhatók be programokba és az őket fejlesztő személyzet komoly segítséget kap – így több idő jut olyan fejlesztő programokra, melyek korábban fizikai akadályokba ütköztek.

   


Követeknek

Csatlakozz hozzánk! A legkisebb segítség is rengeteget ér – előre is köszönjük!SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

455 632 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok