SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS
Főoldal / Követeknek / Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Válassz egy ügyet és tegyél vállalást

Fuss, hogy más jóllakhasson!

2014.07.31

Jó ügy gazdája: Magyar Élelmiszerbank Egyesület
Adományok összege: 1 092 200 FtMost Te is segíthetsz abban, hogy még több élelmiszert juttassunk el a nélkülözőkhöz!

Ahhoz, hogy a gyártóktól, hypermarketekből a hűtést igénylő élelmiszeradományokat – tejtermékek, húsfélék, zöldségek, gyümölcsök – beszállítsuk raktárunkba , szükségünk van a jelenlegi mellett egy második nagyobb méretű hűtős autóra. Az autót használt autóként vásároljuk, ehhez a Wizz Air Félmaratonon összesen 2 millió forint adományt szeretnénk összegyűjteni, amit céges illetve saját forrásból kiegészítve tudunk majd megvenni.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005 óta működő nonprofit szervezet. Célunk, hogy összegyűjtsük a felhalmozódó élelmiszerfeleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassuk azokat minél több magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az alultápláltság csökkenését.

Miközben évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg halmozódik fel Magyarországon, az éhezők száma egyre nő! Ha a felhalmozódott felesleg mind a rászorulók asztalára kerülhetne, az éhezés felszámolható lenne. 

Az Élelmiszerbankban azért dolgozunk, hogy közelebb kerüljünk mindennek megvalósításához : 2014-ben 1400 tonna élelmiszerfelesleg megmentése a célunk! 


                    

 Követeknek

Csatlakozz az akcióhoz és fuss azért, hogy minél több rászoruló asztalára élelmiszer kerülhessen!

 

További információk:

Lőrincz Edina –  lorincz.edina@elelmiszerbank.hu , 30/842-6225SZERVEZZ GYŰJTÉST

A Jó Ügy javára eddig gyűjtött adományok összege:

1 092 200 Ft
Kapcsolódó eseményekKapcsolódó Kampányok