Toplenszki Szabolcs

Fussunk, kondizzunk a szabadban!

Egyéni események
folyamatos

Sziasztok, Toplenszki Szabolcs vagyok, futónagykövet. Közel 23 évig versenyszerűen fociztam, munka és család mellett sikerült a maximumot kihozni belőle, így a sport nagyon közel áll hozzám. Lassan két éve kezdtem el rendszeresen futni, gondolva a foci utáni életre is és most már bátran kijelenthetem, hogy nagyon megszerettem, hála a miskolci STG csapatának! Az erdőben futni, közösen, jókedvűen hihetelenül feltölti az embert, úgyhogy Mindenkit arra bíztatok, hogy próbálja ki! A kondipark megvalósításának ötlete azért tetszik, mert nyílvános, bárki használhatja, ezen kívül olyan helyen kerülne kialakításra, ahol a természet közelsége méginkább inspirálja a használóit az egészséges életmódra! Vállalásom az ügy érdekében, hogy továbbra is rendszeresen futok, azaz hetente kétszer, háromszor, ahogy időm engedi, ezen kívül mivel nagyon fontos szempont az életemben a gyerekeim (Zsófia 6,5 éves, Zorka 2,5 éves) sportos életre nevelése, így az érintett időszakban minden hétvégén sétálunk, kocogunk, futunk egy pár órát közösen a családdal, ezáltal ösztönözve minden anyukát, apukát, gyermeket, hogy minél több időt töltsenek szabadidejükben együtt az erdőben mozgással, sporttal és reményeink szerint az új kondiparkot kihasználva, erősítéssel!

AdományKampány lezárva!


Köszönjük a beérkezett adományokat!

Adományozók listája

2018-10-17 Kata az összeg nem publikus Hajrá Topi!!
2018-10-22 JP 2 000Ft
2018-10-29 FLOTAL KFT 100 000Ft
2018-11-01 Endre és Fruzsi 50 000Ft Reméljük összejön! Hajrá Miskolci STG!
2018-12-18 Fuss Érte! Versenyzők 32 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra. 
SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS