SZERVEZZ GYŰJTÉST
ADOMÁNYOZZ TE IS

Csapatok

BP GBS EuropeAdományok összege: 153 000 FtA BP GBS Europe felelős foglalkoztatóként 2014 óta támogatja munkatársai részvételét a fővárosi futóversenyeken, ahol csapatváltóban teljesítik maratoni és fémaratoni távokat. A tavalyi évben célul tűztük ki, hogy kollegáink ne csak a mozgás öröme, hanem egy jó úgy mellett is köteleződjenek el. Az idei Wizz Air Félmaratonon futóink az Élelmiszerbank működését támogatják futásukkal, bízva abban, hogy sok támogató csatlakozik az adománygyűjtésükhöz. Cégünk minden egyes GBS Europe kollégától érkező támogatást megdupláz így növelve tovább a felajánlásokat. 

Követeknek:

Gyertek és fussatok velünk, hogy mások jóllakhassanak!

Ha kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, vagy segíthetünk kampányod kialakításánál, keresd: 

Somló Eszter, projektmenedzsert - Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Mobil: +36 30 194 02 88

email: somlo.eszter@elelmiszerbank.hu

 

Kampányod ezen a linken indíthatod el:

 

Magyar Élelmiszerbank Egyesület

Fuss, hogy mások jóllakhassanak! 

A világon megtermelt élelmiszer 1/3-át megsemmisítik, miközben sokan éheznek!

Segíts, hogy az élelmiszer a megsemmisítés helyett a nélkülözőkhöz kerülhessen!

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2005 óta működő nonprofit szervezet. Célunk, hogy összegyűjtsük a felhalmozódó élelmiszerfeleslegeket és ingyenes élelmiszeradományként eljuttassuk azokat 300 000 magyarországi rászorulóhoz, ezzel elősegítve a szegénység és az élelmiszerpazarlás csökkenését.

Miközben évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg halmozódik fel Magyarországon, az éhezők száma egyre nő! Ha a felhalmozódott felesleg mind a rászorulók asztalára kerülhetne, az éhezés felszámolható lenne.

Célunk jelenlegi kampányunkkal, hogy a lehető legtöbb élelmiszercsomag eljuttatását tudjuk biztosítani a futó követeink által gyűjtött adományok segítségével az október novemberi hónap folyamán!

Miben segít a követek által gyűjtött adomány?

Mivel az Élelmiszerbank ingyen kapja és adja át az élelmiszereket, és „csak” az élelmiszer mozgatására, tárolására, kezelésére, a folyamat szervezésére kell költenie, így 1000 Ft összegű adományból 30 000 Ft értékű élelmiszert tudunk eljuttatni a rászorulókhoz, mely 18 élelmiszercsomagot jelent.

50 000 Ft segítséggel közel 900 élelmiszercsomagot

100 000 Ft adományért közel 1800 élelmiszercsomagot

150 000 Ft-al közel 2 700 db élelmiszercsomagot

tudunk kioasztania nélkülözők számára!

Most Te is tudsz segíteni! Minden adomány számít!

 

 A Csapat által eddig gyűjtött adományok összege:

153 000 Ft


Kapcsolódó Kampányok