Barka Benedek

TÁMOGASS!

155 tonna az értő olvasásért

Egyéni események
folyamatos

Rendszeresen edzem barátaimmal. Szeretem a kihívásokat, mert motiválnak, ha teljesítményemet egy nemes cél érdekében felajánlhatom az további erőt ad.
Diákként teljesen átérzem az értő olvasás fontosságát, hiszen alapja a hatékony tanulásnak.Pár éve én is részt vettem a Vadvirág Alapítványnál egy Tanulás stratégiai kurzuson, mai napig érzem ennek pozitív hatását.
Követként célom, három hónapon keresztül 155 tonna megmozgatása. A következőképpen támogathatsz: minden 1 kg-nak 1 forint az \"ára\", melyet ha megvásárolsz, adományoddal támogatod a gyerekek értő olvasását. Manapság 1 Ft-ért valójában mit lehet venni? Most értő olvasást! Hidd el ez nagyszerű befektetés!
Köszönöm adományodat!
Benedek
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Minden erőnkkel a gyerekek értő olvasásáért!

A Vadvirág Alapítvány Tanulást Könnyítő Programjának küldetése, hogy minden gyermeknek öröm legyen a tanulás. Ennek egyik legfontosabb alapja az értő olvasás. A felmérések azt mutatják, hogy ma Magyarországon minden ötödik gyermek funkcionális analfabéta vagy komoly olvasási és szövegértési nehézségekkel küzd.  Ezért alkottuk meg a „Furfangos Jégkrémek” társasjátékot, amellyel játékosan fejleszthetőek az értő olvasáshoz szükséges képességek.

Alapítványunk célja, hogy 300 társasjátékot juttassunk el hátrányos helyzetű óvodáknak és iskoláknak, hogy ezzel támogassuk a gyerekek értő olvasóvá válását.

Az adományokat a „Furfangos Jégkrémek” társasjáték finanszírozására fordítjuk.

Adomány cél összege: 3.000.000 Ft

 

 

Adományozók listája

2019-07-18 Bipi 3 100Ft Nagyon jó fej vagy Benedek, büszke vagyok rád!
Hajrá!!!

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.