Elek Judit

2,1 mérföldet futok 21 napig az InDaHouse-ért

Egyéni események
folyamatos

Sziasztok!

Elek Judit vagyok az InDaHouse adománygyűjtő nagykövete.
Ugyan csak 2018-ban hallottam először erről a kezdeményezésről és Benkő Fruzsi és a többi önkéntes munkájáról teljesen lenyűggözött amit és ahogy csinálnak.

Miért? Mert pozitívan, jókedvűen, okosan és persze jószívűen teszik azt amit tenniük kell, amit a szívük és az eszük diktál. Hiszen nem csak szívet melengető, hanem logikus is az amit csinálnak: úgy segítenek, hogy tudást adnak hátrányos helyzetű gyerekek kezébe, és mindezt a legmodernebb eszköz segítségével pl. Skype-on keresztül. Eszközökre azonban még nekik is szükségük van hiába angyalok:-) pl. erre a házra, amit szeretnének felépíteni, és ami azért is nagyszerű lenne, mert ha lenne saját "otthonuk" a faluban akkor onnan tovább tudnának növekedni és erősödni.

Remélem sikerült meggyőzzelek róla, hogy ez valóbam egy jó ügy és nem egy átverés:-) ha igen, akkor kérlek támogasd a gyűjtésemet, pl. egy mozijegy árával. Hidd el jobban fogod érezni magadat utána. Spread the Love
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont felépítése

Kell egy hely, ahol tanulni és játszani tudnak a gyerekek, akikkel a SZIA InDaHouse Hungary önkéntesei foglalkoznak minden hétvégén, 3,5 éve!

Az építkezéshez már megvan a telek, egy kis vályogház és a szükséges tégla/cserép mennyiség. Ezeken kívül szükségünk van mindenre, ami egy házhoz kell: gipszkarton falakra, nyílászárókra, szaniterekre, villanyszerelési alapanyagokra, burkolatra, fűtésre, rengeteg csavarra, gipszre, festékre.

Tarts támogatói házibulit, vagy tegyél vállalást a 21-es vagy 210-es számmal kapcsolatban, mert Budapesttől 210 kilométerre fogunk építkezni!

Követként hozzájárulsz ahhoz, hogy felépüljön az InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont, ami évtizedekig az önkéntes programunk központja lesz! Gyerekek százai fognak ott tanulni hétvégente az önkéntesek segítségével és eljutni az érettségiig, vagy megfelelő szakmát választani a mentoraink segítségével!

Minden egyes adomány számít!

1 lap gipszkarton 1500 forint
25 kg glettelő gipsz 3000 forint
1 csaptelep 10000 forint
1 ablak 20000 forint
1 beltéri ajtó 30000 forint
1 fűtőpanel 60000 forint

Adjátok össze a barátaitokkal egy szoba gipszkarton falainak, vagy nyílászáróinak az árát!

Légy a támogatónk és légy a részese egy csoda felépülésének! Egy olyan központ megszületésének, ami Borsod-Abaúj-Zemplén megye első önkéntes központja lesz, ahol az országból bárki segíthet az ott élő gyerekeknek azzal, hogy korrepetálja, foglalkozást tart neki, játszik vele.

A gyűjtés honlapja: www.kozpont.indahousehungary.hu

Adományozók listája

2018-03-11 Bari 2 000Ft összefogással, szeretetből nagyon szép házat lehet építeni. köszi, judit, hogy rányitottad a szemem/szívem erre a kezdeményezésre!
2018-03-11 Anonim 5 000Ft
2018-03-11 anonym az összeg nem publikus
2018-03-16 Mary 1 000Ft
2018-03-19 anonym 3 000Ft :)
2018-03-19 anonim 5 000Ft
2018-04-03 anonym 21 000Ft Király vagy, Jucus!! Köszönöm a lehetőséget! Óriás riszpekt és sok puszi! J
2018-04-04 Elek E Kft 79 000Ft A Rododendron Art Design Shop adománya

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.