Barka Levente

TÁMOGASS!

255 tonna az értő olvasásért

Egyéni események
folyamatos

A sport, a mozgás, a rendszeres testedzés mindig az életem része volt. Testnevelő és úszóedzőként pedig mondhatom, hogy igazi életformává vált számomra.
Az olvasáshoz fűződő viszonyom meglehetősen különlegesre sikerült, mivel kisiskolásként a dyslexia kihívásaival kellet szembe néznem. Rengeteg saját élményt szereztem e témakörben.Saját tapasztalatból tudom, hogy mennyire fontosak a gyerekközpontú, játékos olvasás fejlesztési módszerek. Erre kiválóan alkalmas a \"Furfangos jégkrémek\"társasjáték, mely úgy alakítja a gyerekek értőolvasását, hogy egyszerűen csak játszanak vele.Pedagógusként pedig azt tapasztalom, hogy az ilyen irányú fejlesztésre folyamatosan szüksége van a tanulóknak!Nagy örömmel mozgatok meg mindent, jelen esetben 255 tonnát a gyerekek értő olvasásáért!
A következőképpen támogathatsz ebben:minden 1 kg-nak 1 forint az ára, melyet ha megvásárolsz, adományoddal támogatod a gyerekek értő olvasását. 1 Ft-ért manapság mit lehet venni? Most értő olvasást! Hidd el a legjobb befektetést ez a gyerek életébe! Köszönöm adományodat!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Minden erőnkkel a gyerekek értő olvasásáért!

A Vadvirág Alapítvány Tanulást Könnyítő Programjának küldetése, hogy minden gyermeknek öröm legyen a tanulás. Ennek egyik legfontosabb alapja az értő olvasás. A felmérések azt mutatják, hogy ma Magyarországon minden ötödik gyermek funkcionális analfabéta vagy komoly olvasási és szövegértési nehézségekkel küzd.  Ezért alkottuk meg a „Furfangos Jégkrémek” társasjátékot, amellyel játékosan fejleszthetőek az értő olvasáshoz szükséges képességek.

Alapítványunk célja, hogy 300 társasjátékot juttassunk el hátrányos helyzetű óvodáknak és iskoláknak, hogy ezzel támogassuk a gyerekek értő olvasóvá válását.

Az adományokat a „Furfangos Jégkrémek” társasjáték finanszírozására fordítjuk.

Adomány cél összege: 3.000.000 Ft

 

 

Adományozók listája

2019-07-22 anonym 5 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.