TUNCSIK CSABA

2 db félmaraton az Őrzők Alapítvány jegyében

Ne magadnak kérj ajándékot
December

42 km az Őrzők Alapítvány jegyében

2 futó esemény után előző vállalásom lezárult - gondolom az év forduló miatt -, így ezúton a maradék 42 km-re megújítom a kampányt. Mivel az Őrzők Alapítványnak nagy szerepe van a futó őrületem indulásában, illetve napi szinten tudom követni tevékenységüket – nem utolsó sorban ezekre az eseményekre technikailag rajtuk keresztül neveztem – így addig is míg újra nagyobb futónagyköveti csoportban, nagyobb kampány keretében többen együtt futunk újra ezen egyéni eseményemmel támogatom őket. Jelen pillanatban a sebészeti műtő felújítására gyűjtenek.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Vedd a szárnyaid alá az Őrzők Alapítványt!

A több mint 25 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Az Őrzők Alapítvány orvosi műszerek vásárlásával segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

A „Vedd a szárnyaid alá az Őrzők Alapítványt” jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat a Klinika eszközparkjának korszerűsítéséhez

További információ:

www.orzok.hu

www.facebook.com/orzok

Saját posztok

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - Ne magadnak kérj ajándékot

2018-12-31

Kellemetlen, ha olyan ajándékot kapsz, amire nincs szükséged? Nem fér el a polcon a huszadik váza, a tizedik salátástál, vagy egy újabb olyan kozmetikai csomag, amit nem használsz? Nem tudod, hogy mi a jobb: az őszinteség vagy a tettetett öröm, amikor olyan könyvet/DVD-t/játékot kapsz, ami már megvan Neked, vagy olyan pulóvert/nyakkendőt/ruhát/dísztárgyat/ékszert, ami nem tetszik? Te is úgy gondolod, hogy az ezekre költött pénznek sokkal jobb helye lenne egy civil szervezetnél, aki az összeget egy Jó Ügyre fordítja? Szeretnéd megkímélni családtagjaidat a fejtöréstől, amit a karácsonyi ajándékozás okoz, de mégis meghagyni nekik az ajándékozás örömét?

Ha a fenti kérdésekre igen a válasz, csatlakozz kampányunkhoz, és kérd meg hozzátartozóidat, hogy az idei ünnepre NE NEKED vegyenek ajándékot, hanem az arra szánt összeget ajánlják fel egy Jó Ügy javára, amit Te javasolsz nekik!

Ne feledd: a Karácsony nem a Te születésnapod! Az ajándékok vásárlása helyetti adományozás mindenki számára szebbé teheti a Szeretet Ünnepét!