Markovics György

30 nap alatt 30 bükki forrás (futókörök térképpel)

Egyéni események
folyamatos

Markovics Györgynek hívnak, az eredeti sportom a rallyautózás.

Szeretnék a kampányban 10 futóútvonalat térképre “rajzolni”, hogy az általam bejárt terepfutó körök futótársaim számára is elérhetőek legyenek. Ajánlom kezdőknek és haladóknak. 10-15km közötti távokon futok majd, 30 nap alatt 30 bükki forrást fogok meglátogatni és pár szóval bemutatni. A folyadék pótlása nem csak nyáron fontos!

A forrás futóköreim szlogenje:
30 nap alatt 30 forrás,- fuss hátizsák nélkül, adj életet a sejtjeidnek a bükki források vizével -

A kampányom október 28-án vasárnap indul a facebook oldalamon:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100001401238235

és az Instagram profilomon.

Bemutatkozás:
Gyerekkoromban 2 évig tájékozódási futó voltam, majd 2015-ben kezdtem újra a futást, szinte csak terepen. Először azért, hogy megfelelő kondíciót szerezzek az autózáshoz, de közben -újra- beleszerettem a terepfutásba. Annyira sok erőt és élményt ad, hogy amíg csak tehetem folytatni fogom ezt a sportot. Továbbra is szeretném ismerőseimet és barátaimat inspirálni, hogy kezdjék el a futást és ha erre van igény, akkor segíteni tudom őket a szisztematikus fejlődésben akár az első lépéstől.

Előzmény:
Makai András, a Diósgyőri Tájékozódási Futó Club elnöke keresett meg azzal, hogy legyek én is futónagykövet a majális-parki kondiparkért folytatott kampányban. Ezúton is köszönöm, megtisztelő, hogy részt vehetek ebben. A kondipark létrehozását nagyon jó ötletnek és hiánypótlónak tartom. Szívesebben kondiznék én is a szabadban, és hiszem, hogy ez egy szuper találkozóhely is lehet. Szerintem nagyon sokan fogják használni a kondiparkot újonnan jövők, természetszeretők, esetleg azok is akiknek nem a világa az ordító-zenés konditermek hangulata.

A legkisebb is számít. Minden adományt nagy örömmel fogadunk.

Cégeknek:
A sportcélú adomány 100%-ban ráfordítás, tehát elszámolható és mivel a DTC közhasznú szervezet, a neki adott adomány további adókedvezményt is jelent az adományozónak!

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Kültéri Kondiparkot Miskolcon a Csanyikba

Egy kültéri kondiparkot szeretnénk megvalósítani Miskolcon a Csanyikban. A kültéri kondiparkot a megépülés után, közösségi használatra adjuk át  és mindenki számára elérhetővé fogjuk tenni.

Amennyiben szeretnél  a természet közelségében korszerű, biztonságos eszközökön erősíteni, és mindezt INGYENESEN, akkor a Te adományodnak is itt a helye.

Adományozók listája

2018-10-29 Verpec Jozefina 3 000Ft
2018-11-04 Simon Zsuzsi 3Ft
2018-11-04 Simon Zsuzsi 3 000Ft
2019-01-30 ági 5 000Ft
2019-01-31 mari 5 000Ft
2019-05-06 Markovics György 10 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.