Bálint Gábor

33. Wizz Air Budapest Félmaraton

Egyéni események
folyamatos

Három éve futok és ha ezzel nem csak magamnak tudok segíteni, hanem valami jó ügyre is fel tudom hívni a figyelmet, még több értelme van a futásnak. Az autizmusról sajnos sokan nagyon keveset tudnak, az Autizmus Alapítvány egyike azon nagyon kevés szervezetnek Magyarországon, amelyik foglalkozik az autizmussal élőkkel és családjaikkal.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A tudást megszerezzük – a tudást továbbadjuk

Az Autizmus Alapítvány szlogenje kezdetek óta: „Szakértő segítség az érintetteknek, szakmai támogatás a szakembereknek.” Sokrétű munkánk egyik fontos eleme a tudás továbbadása. Ahhoz, hogy ezt a tevékenységet megfelelő színvonalon tudjuk ellátni, számunkra is fontos a fejlődés. Kollégáink hosszú évek óta országszerte – és gyakran határon túl is – rengeteg konferencián, tanfolyamon tanítanak, vesznek részt előadóként, de fontos, hogy egy-egy konferencián mi is meg tudjunk jelenni hallgatóként, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot továbbadhassuk, illetve beépítsük munkánkba.

Fontosnak tartanánk, hogy minél több hazai és nemzetközi konferencián, workshopon ne csak 1-2 kollégánk tudjon részt venni, elsőkézből tanulni. Amennyiben sok támogatóra találunk szeretnénk olyan saját konferenciákat – pl. az Autizmus Alapítvány 30 éves fennállásának jubileumi konferenciája, mely 2019-ben esedékes –, workshopokat szervezni, ahol nagy létszámú hallgatóságnak tudjuk a szlogenünkben vállalt szakmai támogatást nyújtani. 

További információkat honlapunkon  és Facebook oldalunkon találhatnak alapítványunkról.

Adományozók listája

2018-09-11 Csíz 5 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.