Szabina

42km az InDaHouse-ért

Giving Tuesday - Adakozó Kedd 2018
2018.11.27.

Sziasztok!

Egy pár mondatban összefoglalom, miért is fordulok hozzátok!
Az InDaHouse Hungary önkéntesei, minden hétvégén ( több mint 3 éve) több száz km-t utaznak azért,hogy hátrányos helyzetû gyerekekkel játszanak és tanuljanak együtt. Én magam a feladtadlap készítésben veszek részt,sok más társammal együtt.
A nagyszerû hír az, hogy egyre több gyermek fejlesztését tudjuk vállalni. Ahogy a létszám növekszik, egyre nagyobb helyre van szükség.
És itt jöttök most ti és hogy miben kellene a segítségetek!
A telek és a ház már megvan Hernádszentandráson,viszont még szükség van nyílaszárókra,fûtôpanelekre, gipszkartonra és minden másra,ami egy házhoz kell.
Arra az elhatározásra jutottam, hogy a közelgö maratonom 42 km-ét az InDaHouse Hungary javára ajanlom fel. Segítsük együtt a tanoda felépülését.
Köszönöm

Szabina
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont felépítése

Kell egy hely, ahol tanulni és játszani tudnak a gyerekek, akikkel a SZIA InDaHouse Hungary önkéntesei foglalkoznak minden hétvégén, 3,5 éve!

Az építkezéshez már megvan a telek, egy kis vályogház és a szükséges tégla/cserép mennyiség. Ezeken kívül szükségünk van mindenre, ami egy házhoz kell: gipszkarton falakra, nyílászárókra, szaniterekre, villanyszerelési alapanyagokra, burkolatra, fűtésre, rengeteg csavarra, gipszre, festékre.

Tarts támogatói házibulit, vagy tegyél vállalást a 21-es vagy 210-es számmal kapcsolatban, mert Budapesttől 210 kilométerre fogunk építkezni!

Követként hozzájárulsz ahhoz, hogy felépüljön az InDaHouse Önkéntes- és Gyerekközpont, ami évtizedekig az önkéntes programunk központja lesz! Gyerekek százai fognak ott tanulni hétvégente az önkéntesek segítségével és eljutni az érettségiig, vagy megfelelő szakmát választani a mentoraink segítségével!

Minden egyes adomány számít!

1 lap gipszkarton 1500 forint
25 kg glettelő gipsz 3000 forint
1 csaptelep 10000 forint
1 ablak 20000 forint
1 beltéri ajtó 30000 forint
1 fűtőpanel 60000 forint

Adjátok össze a barátaitokkal egy szoba gipszkarton falainak, vagy nyílászáróinak az árát!

Légy a támogatónk és légy a részese egy csoda felépülésének! Egy olyan központ megszületésének, ami Borsod-Abaúj-Zemplén megye első önkéntes központja lesz, ahol az országból bárki segíthet az ott élő gyerekeknek azzal, hogy korrepetálja, foglalkozást tart neki, játszik vele.

A gyűjtés honlapja: www.kozpont.indahousehungary.hu

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - Giving Tuesday - Adakozó Kedd 2018

2018-11-27

Az Adakozó Kedd globális mozgalmat 2012-ben hívták életre az USA-ban a Black Friday és Cyber Monday ellensúlyozására, hogy legyen egy nap, ami az adományozásról, a jócselekedetekről és ezek ünnepléséről szól. Légy részese te is!
Adományozz, pénzt, eszközt, jelentkezz önkéntesnek!

Vegyél részt a NIOK Alapítvány szervezésében a Giving Tuesday Fesztiválon!