Kántor Vica

TÁMOGASS!

60 óra Pilates az értő olvasásért

Egyéni események
folyamatos

Hatéves korom óta meghatározó része az életemnek a mozgás. Bár akkor még nem sejtettem, hogy ennek köszönhetően egyszer Pilates- és gerincedző leszek. Arra pedig még álmomban sem gondoltam, hogy mindezzel egyszer egy jó ügyért - a gyerekek értő olvasásáért - is tehetek.

Az idei nyár eddig rengeteg új és izgalmas meglepetést tartogatott számomra. Alig egy hónapja volt szerencsém önkéntesként néhány napra bepillantást nyerni egy nyüzsgő gyerektábor életébe, ahol egy hétig együtt játszottunk, tanultunk, beszélgettünk, tornáztunk és a tábor végén még \"barátság-karkötőket\" is cseréltünk a gyerekekkel. Hálás vagyok, hogy közvetlen közelről tapasztalhattam meg, milyen élmény a gyerekeknek játszva tanulni és a saját, belső motivációjukból fejlődni. Szeretném, ha ezt minél több gyermek átélhetné, hogy kreatív és sikeres felnőttekké válhassanak.

Három hónapig minden Pilates edzésemet az értő olvasás fejlesztéséért ajánlom fel. Egy edzésem adományértéke 2.000 Ft, amelyet akár többen is összedobhattok. Adományoddal a gyerekek értő olvasását támogatod! Köszönöm, ha csatlakozol!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Minden erőnkkel a gyerekek értő olvasásáért!

A Vadvirág Alapítvány Tanulást Könnyítő Programjának küldetése, hogy minden gyermeknek öröm legyen a tanulás. Ennek egyik legfontosabb alapja az értő olvasás. A felmérések azt mutatják, hogy ma Magyarországon minden ötödik gyermek funkcionális analfabéta vagy komoly olvasási és szövegértési nehézségekkel küzd.  Ezért alkottuk meg a „Furfangos Jégkrémek” társasjátékot, amellyel játékosan fejleszthetőek az értő olvasáshoz szükséges képességek.

Alapítványunk célja, hogy 300 társasjátékot juttassunk el hátrányos helyzetű óvodáknak és iskoláknak, hogy ezzel támogassuk a gyerekek értő olvasóvá válását.

Az adományokat a „Furfangos Jégkrémek” társasjáték finanszírozására fordítjuk.

Adomány cél összege: 3.000.000 Ft

 

 

Adományozók listája

2019-07-23 Bikás család 5 000Ft :)
2019-07-25 Hawk’s Garden 2 000Ft Hajrá! : )
2019-07-25 hópehely az összeg nem publikus
2019-07-26 metál 5 000Ft Toljad ezerrel és kanalazzál! \\m/
2019-08-09 Olivér 10 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.