Almási Petra

A diabétesz nem akadály! - Sporttábor cukorbeteg gyerekeknek

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

2012 óta élek együtt 1-es típusú cukorbetegséggel, és ebben a 6 évben megtapasztalhattam, mennyire fontos a diabétesz kezelésében mind a sport, mind a közösség ereje. A Sportos Cukorbetegekért Egyesület nyári tábora mind a kettőt magába foglalja, ezért szeretnék egy futással minden kis sorstársamnak segíteni! Olyan nyári táborra gyűjtünk, ahova a szülők biztonsággal engedhetik el gyermekeiket, ami kritikus, egy ilyen nagy odafigyelést igénylő betegség esetében. A sport és a bajtársiasság pedig csodákra képes! Támogasd Te is cukorbeteg gyerekek nyári táboroztatását!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Nyári tábor diabétesszel élő gyerekek részére

Minden gyerek vágya, hogy nyári táborba mehessen. A diabéteszes gyerekeknek ezt egy kicsit nehezebb megvalósítani, mert a folyamatos vércukormérést, szigorú étrend biztosítását és az inzulinkezelést a hagyományos táborok szervezői nem vállalják. Ezért tűztük ki célul, hogy kifejezetten cukorbeteg gyerekek számára szervezünk tábort, ahol a sportos programok mellett biztosítva van a folyamatos orvosi felügyelet, dietetikus által összeállított étrend, gyógytornász és diabétesz edukátor. Így a gyerekek is biztonságban érzik magukat, szüleik is nyugodt szívvel engedik el őket. 600 000 forint összegyűjtésével 10 rászoruló táborozását tudjuk lehetővé tenni.

 

 

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!