Dienes Zsolt

A kerecsendi gyerekekért

Egyéni események
folyamatos

Dienes Zsolti vagyok, lassan
4 éve dolgozom tervezőként a bútoriparban. Még az egyetemen jöttem rá, hogy a mérnöki tevékenységem mellett mindenképpen szeretnék időt fordítani szociális tevékenységre.

Egy pár évvel ezelőtt találtam rá a Világítani fogok közösségre, ahol ezt egy lendületes, fiatalos csapatban meg tudjuk valósítani. Önkéntesként szervezünk hétvégi programokat, nyári táboroztatást a kerecsendi gyerekeknek, akik egyéniségükkel, vidámságukkal és természetességükkel hálálják meg munkánkat, csodálatos élményt adva ezzel.

Mivel nekik nem nagyon van lehetőségük nyaralni menni, mi visszük el nekik a nyaralást :) Azért, hogy ez idén is megvalósulhasson, a Ti támogatásotokra is szükségünk van.

A cél, hogy a tábor költségeit fedezni tudjuk. Kérlek támogass minket, akár csak egy pár száz forinttal. Abból fogunk mondjuk krumplit venni :)
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Legyél szikra Kerecsenden!

Támogatókat keresünk  a kerecsendi  gyerekeknek szóló  22. nyári táborhoz, és az évközi programokhoz, melyet a Kerecsendi Római Katolikus Egyházközség és az önkéntesekből álló „Világítani fogok” csoport szervez. Az idei tábor neve „Az indián kaland”.

A „Világítani fogok” egy évek alatt szerveződött, főként fiatalokból álló önkéntes csapat. Bár az ország különböző helyein lakunk, van egy közös pont és egy közös cél, s ez a heves megyei Kerecsendhez köt bennünket. 
Táborokat, közösségi programokat szervezünk ma már főleg a falu hátrányos helyzetű gyermekei, illetve egyre inkább családjaik számára is.

Az időszámítás nálunk tábortól táborig tart, ez az a program, amit a gyerekek a leginkább várnak minden évben, mivel legtöbbjüknek nincs lehetősége nyaralni.

Az összegyűjtött támogatást a gyerekek és önkéntesek heti étkezésére, a programok anyagköltségére, fizetős programokra, valamint meghívott vendégeink utazási költségére fordítjuk. Nagyjából  80 lurkó várja idén is a tábort. Eddig már van néhány ígéretünk az anyagi háttérrel kapcsolatban, az egyházmegye és magán adakozók is támogatják a tábort. Azonban a biztos kezdéshez szükségünk van a Te segítségedre is!

Szeretnénk a tábor végén nem egy évre búcsúzni a gyerekektől, a reményünk tehát az, hogy a következő éves programokhoz is sikerül egy kis anyagi tőkét gyűjtenünk!

Mivel saját bankszámlaszámmal még nem rendelkezünk, az Opál Tehetséggondozó Alapítvány támogatásával, az ő bankszámlájukra gyűjtünk. Nagyon köszönjük nekik a lehetőséget! 

A célzott összeg 500 ezer forint. Ehhez kérjük a támogatásodat!

A tábor július második hetében lesz, így szorít minket az idő. Köszönjük, hogy támogatsz minket! Csoportunk tevékenységéről további információkat facebook oldalunk találhatsz.

 

  

  

Adományozók listája

2017-06-25 no 3 000Ft
2017-06-25 YKON 1 000Ft
2017-06-25 anonym 5 000Ft
2017-06-26 pax 10 000Ft
2017-06-26 Csongi 10 000Ft Kérlek add át üdvözletem a lurkóknak ;)
2017-06-27 anonym 3 000Ft
2017-06-27 anonym 2 000Ft
2017-06-27 anonym 10 000Ft
2017-06-28 tomi 5 000Ft
2017-06-30 anonym 10 000Ft
2017-07-01 anonym 16 000Ft

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.