Kiss Henriett

A legnagyobb motiváció, hogy futásommal segíthetek másokon.

XIII. NN ULTRABALATON
2019.05.10. - 2019.05.12.

Kiskorom óta szeretek futni. Számomra nem szenvedés inkább öröm és kihívás.
Tavaly a 33. Telekom Vivicittan lefutottam életem első félmaratonját, de szerettem volna valami jó ügyet szolgálni, így csatlakoztam az őrzőkhöz.
Egy év versenyzés kihagyása után újra rajthoz állok az őrzők színében.
Már nagyon várom, a visszaszámlálás lassan elindul, így támogasd a kampányokat a gyerekekért.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 28 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így az Őrzők Alapítvány segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Támogasd jó ügyünket most Te is, és segíts nekünk abban, hogy vásárolhassunk egy PHILIPS Respironics Cough Assist E70 köhögtetőgép készletet, amely a légúti váladék felköhögésére önállóan képtelen beteg gyermekek köhögésének asszisztálására alkalmas készülék.

Legyél a támogatónk, legyél a részese a gyermekek gyógyulásának, hiszen működésünk a továbbiakban, mint eddig is, támogatóink segítségétől, így a Te adományodtól is függ.

Adományozók listája

2019-04-06 B 1 000Ft
2019-04-14 Detti 1 000Ft Go Heni!
2019-04-14 Szeles Csaba 3 000Ft ...hogy a sok 1% mellett legyen meg a 100% is!????

Kapcsolódó esemény - XIII. NN ULTRABALATON

2019-05-10

2019-ben 13. alkalommal rajtol el Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők.