Bónitz Emese

A nevetés a legjobb orvosság

Ne magadnak kérj ajándékot
December

Szia,

EMESE VAGYOK ÉS IDÉN SEM KÉREK AJÁNDÉKOT!

"Nekik nagyobb szükségük van rá, mint amennyire én akarom" - mondta a 3 és fél évesem, lemondva róla, hogy újabb játék (kacat) jöjjön vele haza, hogy helyette ételgyűjtésre vásárolhasson.

Ha mindenki így gondolkodna, sokkal jobb hely lenne ez a világ.

Nem abból tudom, hogy törődsz velem, ha a karácsonyi tülekedésben idegeskeded magad halálra, mit tegyél még nekem is a kosaradba, mert valamit mégis csak KELL vagy ILLIK ...
Ha ajándékozni szeretnél, adj veled töltött IDŐT.
Másra nincs szükségem.

És hogy miért a Piros Orr Bohócdoktorok?
Mert szerencsés vagyok, hogy a gyermekem és idős családtagjaim nem szorulnak rájuk.
Mert ez bármikor megváltozhat.
Mert nem tudom kiverni a fejemből, hogy mikor még benzinre sem tellett nekik, Lala bohóc biciklivel érkezett Fehérvárra.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

PIROS ORR Karácsony

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány célja, hogy minél több kórházban fekvő gyermek és otthonban élő idős ember fájdalmát, szorongását és szomorúságát enyhítse a nevetés rendszeresen adagolt gyógyszerével, így hozzásegítve őket egészségük és jó kedélyük mielőbbi visszanyeréséhez. A magyarországi Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt 1996-ban alapította az osztrák Rote Nasen szervezet. Alapítványunk bohócdoktorai speciálisan képzett művészek, akik az elmúlt 20 év alatt több mint 286 ezer gyermeknek és idős embernek hozták el a gyógyító nevetést, de mivel a vidámságból sosem elég, folyamatosan bővítjük a bohócdoktori rendelések számát, szerte az országban. Jelenleg 25 bohócdoktor 13 gyermekkórházat és 2 idősotthont látogat rendszeresen.

Adományoddal most a Gyermekkórházakban szervezett viziteket támogathatod. Bohócdoktoraink heti rendszerességgel látogatják a belgyógyászati, sebészeti, csecsemő, égési és intenzív osztályok betegeit, valamint az ambulancián is mosolyt varázsolnak az ott várakozó gyerekek és szüleik arcára.  

Minden mosoly számít!

Adományozók listája

2018-01-02 anonym 20 000Ft

Kapcsolódó esemény - Ne magadnak kérj ajándékot

2018-12-31

Kellemetlen, ha olyan ajándékot kapsz, amire nincs szükséged? Nem fér el a polcon a huszadik váza, a tizedik salátástál, vagy egy újabb olyan kozmetikai csomag, amit nem használsz? Nem tudod, hogy mi a jobb: az őszinteség vagy a tettetett öröm, amikor olyan könyvet/DVD-t/játékot kapsz, ami már megvan Neked, vagy olyan pulóvert/nyakkendőt/ruhát/dísztárgyat/ékszert, ami nem tetszik? Te is úgy gondolod, hogy az ezekre költött pénznek sokkal jobb helye lenne egy civil szervezetnél, aki az összeget egy Jó Ügyre fordítja? Szeretnéd megkímélni családtagjaidat a fejtöréstől, amit a karácsonyi ajándékozás okoz, de mégis meghagyni nekik az ajándékozás örömét?

Ha a fenti kérdésekre igen a válasz, csatlakozz kampányunkhoz, és kérd meg hozzátartozóidat, hogy az idei ünnepre NE NEKED vegyenek ajándékot, hanem az arra szánt összeget ajánlják fel egy Jó Ügy javára, amit Te javasolsz nekik!

Ne feledd: a Karácsony nem a Te születésnapod! Az ajándékok vásárlása helyetti adományozás mindenki számára szebbé teheti a Szeretet Ünnepét!