Cseh Balázs

TÁMOGASS!

Ajándék a Gyöngyöspatai gyerekeknek

Szülinappal egy Jó Ügyért
folyamatos

Léderer (Lényó) Tamás régi barátom, régen főleg kocsmákban, mostanában pedig az Élelmiszerbank raktáránál szoktunk összefutni, ahová ő egy mikrobusszal szokott érkezni, amit megrak adományokkal és onnan indul Gyöngyöspatára, az általuk működtetett tanodába. Őszintén szólva anno a kocsmában ülve nem gondoltam volna, hogy ez így lesz… Szerintem nagyon tiszteletreméltó, amit csinálnak és ráadásul még eredményes is (érdemes elolvasni a két cikket - ld. linkek az ez alatti boxban), szóval büszke vagyok rá, hogy Tamás a barátom! És amikor megkérdeztem őt, hogy szükségük lenne-e egy kis pénzre, akkor azt mondta, hogy a legjobbkor kérdeztem, mert nagyon… Szóval ha tehetitek, kérlek, hogy támogassátok a munkájukat, biztos vagyok benne, hogy jól fogják felhasználni! És így „egy füst alatt” nekem, neki és az általuk segített gyerekeknek is örömet tudtok szerezni!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Gyöngyöspatai gyerekek angol nyelvtanulásához tabletek beszerzéseanangol_tanulas

2016 óta működtet egyesületünk tanodát Gyöngyöspatán.

Az önkéntes munkán alapuló Napsukár valódi versenyelőnyt szeretne adni a nehéz sorsú gyerekek számára, amivel kompenzálhatjuk hátrányaikat. Az angol nyelv elsajátítása mindenki számára életre szóló útravalót ad, bármilyen szakmát válasszon is. Persze sok mást is tanulnak és csinálnak nálunk a gyerekek, számolás, szövegértés, társas- és egyéni kompetenciafejlesztés, kirándulások, kulturális programok, nyári táborok.

Az angol tanításhoz az elérhető legjobb megoldásra van szükségünk, ezért egy amerikai piacra fejlesztett osztálytermi blended learning környezetet használunk (a diákok a hagyományos és az online oktatási formák segítségével is tanulnak). Ennek egyik eleme, hogy a diákok saját tempójukban hallgatják meg és dolgozzák fel az anyagot, így egyszerre tudunk differenciáltan tanítani és konzisztens anyanyelvi kiejtést biztosítani minden hozzánk járó gyerek számára.

Ehhez a munkához szükségünk van 10 új tabletre, mert a korábbiak már elavultak.

A tableteken az angol nyelven kívül matematikát, történelmet és szövegértést is tanítunk, illetve a kisebbeknek logikai képességfejlesztést. Az új tabletekkel lehetőségünk lesz közös tudás-alapú játékokra is, amik nagyon motiválják a gyerekeket.

Egy tablet, fülhallgató és védőtok összesen 73.000 forintba kerül.

Szállj be te is, befektetésed sokszorosan hasznosul, mivel egy eszközön 6 gyerek tanul párhuzamosan sok-sok éven át.

Két újságcíkk, amik rólunk szólnak:

https://abcug.hu/ciganygyulekezetben-erdem-hazi-feladatot-kapni/
https://24.hu/belfold/2018/03/20/mindenki-a-pesti-urilanyokat-irigyli-a-gyongyospatai-ciganytelepen/
 

Adományozók listája

2019-11-10 AndiPeti 20 000Ft Boldog Szülinapot Vera és Bali! Hajrá Lédi!

Kapcsolódó esemény - Szülinappal egy Jó Ügyért

2019-12-31

Ajándékot kapni öröm, de adni még nagyobb! Ha születésnapodra nem magadnak kérsz ajándékot, hanem azt kéred, hogy a rokonaid, barátaid ebből az alkalomból egy általad választott Jó Ügyet támogassanak, akkor ezzel egyszerre tudsz kapni és adni is ajándékot!

Jó, hogy vannak, akik e jeles napon sem elsősorban magukra, hanem másokra gondolnak. Minden születésnapi adománygyűjtő Követnek Boldog Születésnapot kívánunk!