Az Aegon futócsapata

Az Aegon csapata a Habitatért fut!

32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2017.04.08.-2017.04.09

Az Aegon csapata a Habitat for Humanity munkáját támogatja futásával, mert hiszünk benne, hogy a méltó otthon mindenkit megillet! A szervezet hajléktalan embereknek és az otthonukat elvesztett, átmeneti otthonban élő rászoruló családoknak segít, hogy megfizethető szociális bérlakásokba költözhessenek. Kérjük, támogassátok futásunkat és a Habitat munkáját! Köszönettel: Judit, Dóra, Márti és Gábor
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Mert a futás a szívet is erősíti

Légy a Habitat követe a 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson és segíts hajléktalan embereknek és családoknak otthont teremteni!

A Habitat for Humanity 1996 óta dolgozik Magyarországon. Jelenlegi programjainkban hajléktalan embereknek és a hajléktalanság szélén álló, átmeneti otthonban élő családoknak nyújtunk közvetlen segítséget. Önkormányzati partnereink üresen álló, leromlott állapotú szociális bérlakásokat biztosítanak a program számára, amelyeket részben önkéntesek segítségével újítunk fel. A tavalyi évben 2 hajléktalan embernek és 2 párnak, illetve 4 átmeneti otthonban élő családnak segítettünk, hogy új életet kezdhessenek. Idén is 8 lakást szeretnénk felújítani. A követeink segítségével gyűjtött adományok ezt a programot támogatják.

  

  

Adományozók listája

2017-03-29 anonym 5 000Ft
2017-03-29 Anoním 5 000Ft
2017-03-30 anonym 5 000Ft

Kapcsolódó esemény - 32. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2017-04-08

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 
 

Fedezd fel fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavaly több, mint 30 000 futó nevezett a kétnapos esemény változatos távjaira. Közöttük sok-sok jótékony futó, akik összesen 15,8 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

Futható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük és szeressük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk az 56-osok terén!