Korcsik Levente Ádám

Az Úszó Szervátültetett Gyerekekért

Egyéni események
folyamatos

Korcsik Levente vagyok, 19 éves, Hódmezővásárhely szülöttje. Sportban és tanulásban aktív gyerekkorom után, 2013-ban diagnosztizáltak nálam zsugorvesét. 3 hónapnyi dialízis után kaptam új vesét és egyben új lehetőséget a Szegedi Klinikán. Azóta leérettségiztem és ma már a Szegedi Tudományegyetem Jogi karára járok. A sporttal igazán két évvel a transzplantáció után vettem fel újra a mi kis közös kapcsolatunkat és kezdtem el a versenyszerűen úszni a hódmezővásárhelyi HSÚVC-ben. Tavaly életem első úszóversenyén már a Trappancs színeiben versenyeztem a szervátültetettek országos bajnokságán, ahonnan aranyéremmel térhettem haza, majd idén Debrecenben az Országos Diákolimpián 1 arany- és 1 ezüstérmet szereztem 50 méteren, valamint 100 méter gyorsúszásban a hetedik helyen végeztem.
Az idei év legnagyobb eseménye számomra a Szervátültetettek Világbajnoksága, amelyen nagyon szeretnék én is bizonyítani és nagyon boldogan csatlakozom nagykövetként a Trappancs Egyesület kampányához, melynek a célja, hogy minél több sportoló szervátültetett gyerek eljuthasson a világbajnokságra. Az úszó szervátültetett gyerekeket személyesen ismerem, az Ő tehetségük, szorgalmuk és versenyzésük számomra – is – motiváció és meggyőződésem, hogy a világbajnokságon dobogós helyezéseket érnének el.
Trappancs nagyköveti vállalásom az, hogy a két hónap múlva megrendezésre kerülő Szenior Országos Bajnokságon megjavítsam legjobb időeredményeimet Hódmezővásárhelyen.
Köszönöm a támogatásokat, köszönöm a bizalmat, köszönöm a szurkolást!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A szervátültetett bajnokokért

A legnagyobb megmérettetés a szervátültetett sportoló gyermekek számára a kétévente megrendezésre kerülő Szervátültetettek Világbajnoksága, melynek idén Malaga ad otthont. Szorgalmuk, elkötelezettségük és tehetségük alapján ők a jövő reménységei, így méltóak arra, hogy bekerüljenek a Magyar Szervátültetett Válogatottba.

Az adománygyűjtéssel a célunk az, hogy minél több szervátültetett gyermek versenyezhessen 2017-ben a Szervátültetettek Világbajnokságán.  A nevezési díj és az utazási költség fejenként 450 000 Ft, adományoddal ehhez tudsz hozzájárulni.

TRAPPANCS Szervátültetett Gyerekek Rehabilitációs és Sportegyesülete azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hozzásegíti a szervátültetett tinédzsereket ahhoz a teljes élethez, amire az új szervvel esélyt kaptak: lelki és testi rehabilitáció, középpontban a sport szeretetével, a valahova tartozás érzésével. 

A szervátültetett fiatalok  gyermekkoruk nagy része a betegségről, kórházról, fájdalomról, korlátokról szólt. A sikeres szervátültetés után egy új világ nyílik ki számukra, ahova a betegség kapcsán megcsappant önbizalommal lépnek, amely erősítésének egyik legjobb lehetősége a rendszeres sportolás, a versenyeken való részvétel és siker.

Tudj meg minél többet az egyesületünkről, a rehabilitációs és sporttevékenységünkről, illetve a szervátültetett és szervre váró sportolóinkról: http://trappancs.hu

Indulj velünk, hogy Ők is indulhassanak!

  

Adományozók listája

2017-03-18 anonym az összeg nem publikus Hajrá!
2017-03-30 Sz az összeg nem publikus Hajrá Levente, hajrá gyerekek!

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.