urdamarci

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Támogassuk a BME Által Alapított Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tehetséggondozó Ösztöndíj programját.

Jótékonysági Felhívás!

Szervezetünk célja, hogy összefogással és közös erőfeszítéssel támogassa a BME Által Alapított Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tehetséggondozó Ösztöndíj programját. Az iskola egyike azoknak a független oktatási műhelyeknek, ahol hagyománya van a tehetséges tanulók esélyteremtő szakmai és anyagi támogatásának. Évente átlagosan 6 millió forint értékű segítség érkezik a magyar rendszerű és a nemzetközi érettségire (IB) készülő diákok tanulmányi, önképző és közösségi céljainak megvalósítására. Idén, hála egy nagylelkű felajánlásnak az összegyűjtött támogatás kétszeresére is nőhet. Felhívásunkkal további 3 millió forint értékű felajánlás elérését célozzuk.

   

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!