Nagy Nikolett, Kiss Gábor

TÁMOGASS!

Bringára fel egy jó ügyért

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton 2020
2020.05.23.

Édesanyám 21 éve vezeti a budapesti Ronald házat, így volt alkalmam személyesen is meggyőződni, hogy mennyire fontos ez a ház a beteg gyermekeknek és szüleiknek.
Most azért pattanok bringára párommal együtt, hogy a miskolci Ronald ház kertjének és játszóterének felújításához hozzá tudjunk járulni.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Bringázz vagy fuss a Ronald Házakért!

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány az általa Budapesten és Miskolcon fenntartott apartman házaiban olyan családok számára biztosít térítésmentes lakhatást, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. A Ronald Házak több mint 25 éves fennállása óta közel 12 000 családnak váltak hosszabb-rövidebb időre szerető otthonukká.

Szolgáltatásunkat és Házainkat folyamatosan fejlesztjük. Az idei évben felajánlott adományokból a miskolci Ronald Ház kertjének felújítását szeretnénk megvalósítani. Ki kell cserélnünk a burkolatot, fel kell újítanunk a játszóteret és meg kell erősítenünk a kerítést.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a szükséges 5.000.000 Ft-ot.

Adományozók listája

2020-03-06 Anya 2 000Ft Köszönöm, hogy erősítitek a követek csapatát!
Sikeres gyűjtést kívánok!
2020-03-10 Erzsike 3 000Ft

Kapcsolódó esemény - McDonald's BringaMánia Tour de Balaton 2020

2020-05-23

Öt táv, kétkeréken, minden korosztálynak!

A McDonald's BringaMánia Tour de Balaton öt távon vár, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő túrát.

A Tour de Balaton egy kellemes bringatúra, nem verseny! 

Egy bringás túra, túra tempóban, a Balaton körüli bringaúton, ahol el lehet indulni csapatban, de lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik önállóan szeretnék teljesíteni a távot, szabadon választott 15-30 km/h-s tempóban. A közös túra hatalmas élmény, de nem mindenki szereti, mi mindent megteszünk azért, hogy mindenki jól érezze magát, az is aki imád csapatban haladni, és az is, aki nagyobb lendülettel falná a kilométereket.