Nagy Csaba

Bringára fel és szépítsük meg a miskolci Ronald házat

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton 2017
2017.05.27

Már 3.alkalommal bringázom ezért a jó ügyért. Örömmel láttam, hogy tavaly sikerült a budapesti Ronald házat gyönyörűvé varázsolni a felújítás során.
Ebben az évben a miskolci Ronald ház felújításáért gyűjtünk. Jó volna ha idén is sikeres gyűjtés történne. Ezért a szuper jó ügyért újból bringára pattanok.
Támogatásotokat előre is köszönöm.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Bringázz a Ronald Házakért!

A Ronald Házakat létrehozó kezdeményezés több évtizeddel ezelőtt Amerikából indult útjára és azóta minden évben több millió beteg gyermeknek és családtagjaiknak nyújt segítséget világszerte.  A világ számos pontján megtalálható Ronald Házak olyan családok számára biztosít otthoni körülményeket térítésmentesen, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. Alapítványunk 1994 óta segít magyar családokon, 1999 óta Budapesten, 2004 óta pedig már Miskolcon is működtet Ronald Házakat. Fennállásunk óta közel 9000 családnak nyújtottunk otthont, távol az otthontól.

Tavaly a 15 követünk által összegyűjtött több mint 3 000 000 Ft a budapesti Ronald Ház felújításához nyújtott óriási segítséget.

Az idei évben felajánlott adományokból a miskolci Ronald McDonald Ház 12 apartmanjának korszerűsítését, komfortosabbá tételét szeretnénk megvalósítani, ezzel is megkönnyítve és kényelmesebbé téve a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a szükséges 3.000.000 Ft-ot.

Adományozók listája

2017-05-09 anonim 1 000Ft Köszönjük a Ronald ház nevében! Hajrá!!!