Nagyné B. Andrea, Nagy Andrea

Budapesti Ronald ház angyalai bringára pattannak :)

McDonald's BringaMánia Tour de Balaton
2018.05.19.

Mindjárt itt van a gyönyörű napsütéses idő és az újbóli jótett tekerés!
Új év, új helyszín, újabb bringás vállalás. :)
Az idei évben új formátumban indulunk, együtt könnyebb. :)

Anya és lánya, mint az élet minden területén most is együtt fogjuk próbálni megvalósítani a céljainkat!
Az idei évben a Ronald házak klimatizálása a cél! :)

Reméljük, hogy ezzel az újbóli vállalásunkkal ismét tudjuk segíteni az Alapítvány fejlődését. Tavaly is sikerült a bringatávot teljesítenünk.
Idén is azon leszünk, hogy segíteni tudjuk az Alapítványt.

Törekedni fogunk minden elszántságunkkal, hogy eredményes legyen a vállalásunk és ehhez kérjük barátaink, ismerőseink segítségét akár követként vagy támogatóként, hogy csatlakozzanak az eseményhez.
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss vagy Bringázz a Ronald Házakért!

A Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány az általa Budapesten és Miskolcon fenntartott apartman házaiban olyan családok számára biztosít térítésmentes lakhatást, akiknek beteg gyermeke elhúzódó, az otthontól távol eső kórházi kezelésen esik át. A Ronald Házak az Alapítvány fennállása óta eddig 10 000  családnak váltak hosszabb-rövidebb időre komfortos otthonukká.

Tavaly a 19 követünk által összegyűjtött több mint 4 000 000 Ft a miskolci Ronald Ház korszerűsítéséhez nyújtott óriási segítséget.

Az idei évben felajánlott adományokból a két hazai Ronald Ház klimatizálását szeretnénk megvalósítani, hogy ezzel is komfortosabbá tehessük a házban lakó gyermekek és családjaik mindennapjait.

Célunk, hogy a Követek és támogatóik segítségével előteremtsük a fenti cél megvalósításához hiányzó 5.000.000 Ft-ot.

Adományozók listája

2018-03-12 Szilvi 10 005Ft Hajrá RoniAndik!!!:)
2018-04-19 Andi 1 000Ft Sok kicsi sokra megy!!! Hajrá Andik!!!
2018-04-20 anonym 10 010Ft
2018-04-20 B.Z, 5 000Ft

Kapcsolódó esemény - McDonald's BringaMánia Tour de Balaton

2018-05-19

A Tour de Balaton egy kellemes bringatúra, nem verseny! 

Egy bringás túra, túra tempóban, a Balaton körüli bringaúton, ahol el lehet indulni csapatban, de lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik önállóan szeretnék teljesíteni a távot, szabadon választott 15-30 km/h-s tempóban. A közös túra hatalmas élmény, de nem mindenki szereti, mi mindent megteszünk azért, hogy mindenki jól érezze magát, az is aki imád csapatban haladni, és az is, aki nagyobb lendülettel falná a kilométereket. 

Az útvonalon 15 km/h és 30 km/h közötti tempóhoz igazodva határozzuk meg az útvonal biztosítási pontokat, és a frissítőpontok nyitva tartása is ehhez a tempóhoz igazodik majd. A szabadon választott tempóban haladóknak figyelniük kell a biztosítási pontok és a frissítők nyitvatartási idejére.