Szeles Csaba

Csaba és András (Csabrás) futása az Őrzőkért

34. Wizz Air Budapest Félmaraton
2019. szeptember 8.

András és Csaba (Csabrás)

„András gondolatai”
Szeretnék részt venni azon az úton, mellyel mások életét kicsit is megszépíthetjük, ez jelenti számomra (számunkra) a boldogságot.
„Csaba gondolatai”
Amikor egy pillanat alatt megváltozik minden…
Amikor a semmiből felbukkan egy betegség, ami gyermekünk életébe is kerülhet…
Amikor nincs választási lehetőség, de megmarad a remény a bizalom és a hit mindenben és mindenkiben…
Amikor egy kamaszodó fiú hirtelen felnőtt lesz, mikor megtudja…
Amikor egy testvért hosszú időre elszakítanak a bátyjától…
Amikor a nagyszülők otthonról remélik, hogy minden rendben lesz…
Amikor szülőként az ágya mellett nem akarom tudni milyen nélküle…

Ekkor van az a pillanat, hogy megértem miért őrzők az Őrzők. Az Őrzőkkel közvetlen kapcsolatunk a nővéreken keresztül alakult ki. Persze tudom, hogy a mögöttük „láthatatlanul” munkálkodó és a jobb körülményekért dolgozó lelkes csapat nélkül az Alapítvány sem létezne, de számunkra ők voltak a nélkülözhetetlen kapcsolat, mellyel nap mint nap találkoztunk.
A hosszú hónapok alatt barátok, szülők, tanítók is lettek, de én gyakran neveztem őket ANYÁK-nak is.
Vigyáztak a gyermekünkre, ha kellett viccelődtek, ha kellett neveltek, és ha szükség volt a Tippmixhez tuti tippre, akkor abban is segítettek. Számomra ők voltak az Őrzők, nagy 2-essel a hátukon, sóoldattal vagy valami sokkal rosszabbal sietve, mert már megint lefolyt….
Nem fogalmazom, meg miért támogatom a lehetőségeim szerint az Őrzők Alapítványt!? Számomra ez magától értetődik és olyan egyértelmű, mint az hogy minden nap retek volt a szendvicshez, és bármi jött ebédre azt Gyrosnak neveztük.
Úgy döntöttem „kihasználom” azt a plusz energiát, amit tőlük kaptam (kaptunk) ebben a nehéz időszakban, és igyekszem minden erőmmel támogatni a munkájukat.
„Csabrás Team”
Úgy döntöttünk, hogy elindulunk a WizzAir félmaratonon párban. Megosztjuk a táv kilométerekben mérhető nehézségeit.
Kérjük, támogasd a kampányunkat, és szurkolj nekünk, hogy sikeresen célba érhessünk. Addig is kövess minket, mert bárhol, bármikor felbukkanhatunk egy Őrzők pólóban, vagy egy nagy 2-essel a hátunkon!
https://www.facebook.com/auffenberg.andras
https://www.facebook.com/csaba.szeles.14
Az Őrzők Alapítvány az adományokból egy PHILIPS Respironics Cough Assist E70 köhögtetőgép készletet szeretne vásárolni a II.sz Gyermekklinikának, amely a légúti váladék felköhögésére önállóan képtelen beteg gyermekek köhögésének asszisztálására alkalmas. https://www.youtube.com/watch?v=2wZziWrl2-A
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 28 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így az Őrzők Alapítvány segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Támogasd jó ügyünket most Te is, és segíts nekünk abban, hogy vásárolhassunk egy PHILIPS Respironics Cough Assist E70 köhögtetőgép készletet, amely a légúti váladék felköhögésére önállóan képtelen beteg gyermekek köhögésének asszisztálására alkalmas készülék.

Legyél a támogatónk, legyél a részese a gyermekek gyógyulásának, hiszen működésünk a továbbiakban, mint eddig is, támogatóink segítségétől, így a Te adományodtól is függ.

Adományozók listája

2019-07-24 Kiss Zsuzsanna 5 000Ft
2019-09-28 Chmagdi 10 000Ft Szelu nagy dolgot tesztek!
2019-09-28 anonym 5 000Ft

Kapcsolódó esemény - 34. Wizz Air Budapest Félmaraton

2019-09-08

A legyőzhető távolság téged is vár. Vegyél részt a legnagyobb félmaratoni eseményen, és rajtolj el Magyarország legnépesebb mezőnyével! 

Ha nem vagy elég felkészült, hogy egyéniben teljesítsd, akkor szervezz 2 vagy 3 fős csapatot, és győzzétek le együtt a félmaratoni távot!