Szabó Gábor Attila

Csapatban egy jó ügyért

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

Sziasztok!Szabó Gábor Attila vagyok, Debrecenben élek. Tizenöt évesen kerültem szorosabb kapcsolatba a
futással, középtávfutóként versenyeztem éveken át. A versenyekre való felkészülés, a mindennapi edzések jelenleg is fontos szerepet töltenek be életemben.
Egy éve ismerkedtem meg a Magyar Afrika Társaság/AHU/
tevékenységével, azóta aktívan közreműködök karitatív rendezvényeken.
Azért is nagy jelentőséggel bír számomra, hogy Futónagykövetként támogathatom az AHU egészségügyi szűrővizsgálati programját, mert korábban magam is daganatos betegségen estem át.
A Vivicittá Futáson váltóban indulunk két társammal.
A futás itt egy jó ügy megsegítésével kapcsolódik össze. Legyél részese TE is a csapatunknak, támogasd
programunkat!
A 'Támogass!' gombra kattintva hozzájárulhatsz, hogy az ingyenes szűrővizsgálat minél több rászorulóhoz eljusson.
Minden adomány számít.
Köszönöm támogatásod!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fussunk együtt az AHU Mentőszolgálatért!

A Magyar Afrika Társaság 2017-ben elindította saját Mentőszolgálatát. Célunk, hogy az afrikai missziók mellett Magyarországon is aktívabban részt vegyünk a szociális problémák okozta egyéni hátrányok enyhítésében. A Mentőszolgálat mini-missziók keretében egynapos, komplex egészségügyi szűrőnapokat szervez az ország hátrányos helyzetű részein, ahol a lakosság nehezen fér hozzá az egészségügyi szolgáltatásokhoz. Ahhoz, hogy itthoni küldetésünket folytatni tudjuk, 250 000 Ft-ot szeretnénk összegyűjteni, amiből nagyjából 200 embert tudunk megszűrni a következő szűrőnapon. Az egészségnapon minden érdeklődő számára ingyenesek a szűrővizsgálatok, amelyek általában a következők: testsúly és testmagasság mérése, illetve az ideális testsúly meghatározása és a BMI számítás, testzsír-index mérése, derék-csípő arányszám mérése, haskörfogat mérés, dermatológiai vizsgálat, vérnyomásmérés, pulseoxymetriás vizsgálat, spirométeres légzés-funkció-vizsgálatot, vércukorszint mérés, koleszterin-szint mérés, EKG vizsgálat, szemészeti ellenőrzés, fogorvosi kontroll, orvosi tanácsadás és életmód tanácsadás

A szűrések mellett ingyenes programunkkal (játszóház, kézműves programok, afrikai dobolás) várjuk a gyerekeket, akik játék közben az afrikai kultúrába is bepillanthatnak.  Munkánk során az adományozókra és önkénteseinkre támaszkodunk.

www.ahu.hu
www.ahumento.hu

 

Adományozók listája

2018-04-04 Frici 1 500Ft Sok sikert!
2018-04-05 anonym 1 500Ft
2018-04-06 Móni 5 000Ft
2018-04-11 Beus 1 500Ft
2018-04-12 Matyi 3 500Ft
2018-04-16 Kriszta 2 000Ft

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!