Kovács Áron

Diabeteses gyerekek sporttábora :)

30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás
2015 április 18.-19.

Fontosnak tartom hogy a nyári szünidő élményekben gazdag legyen. Rengeteg tábor van, de alig van köztük olyan, ahol cukorbeteg gyerekek jelentkezését is elfogadják. A sport kiemelkedő szerepet játszik az életemben, ezért tetszik különösen a kezdeményezés. Kérlek támogasd Te is!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Nyári sporttábor cukorbeteg gyerekeknek

Adományoddal a Sportos Cukorbetegekért Egyesület (SCE) által szervezett nyári sporttábor megrendezését támogathatod. Azért futunk, hogy minél több cukorbeteg gyermek tudjon részt venni a táborban, anyagi lehetőségeiktől függetlenül. 600 ezer Ft összegyűjtésével 10 rászoruló gyermek ingyen vehet részt a táborban.

Kitűzött célunk hogy a cukorbeteg gyermekek körében népszerűsítsük a sportot. A táborban rendszeres ellenőrzés alatt megtapasztalhatják, hogyan sportoljanak úgy, hogy ne essen le a vércukruk vagy éppen ne emelkedjen meg az edzés végére.  Megtanulják, hogy mikor mit egyenek mozgás előtt és után a használt inzulin típusától függően.

Mindehhez a hátteret diabetológus orvos, diabetológiai szakápolók, gyógytornász, diabétesz edukátor, pszichológus nyújtja.

Egyesületünk honlapja: http://sportoscukros.hu/
Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/sportoscukros

                         

Adományozók listája

Ezt a kampányt jelenleg még nem támogatta senki...

Kapcsolódó esemény - 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

2015-04-18

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 1984-ben gondolták ki az olaszok, hogy gyönyörű, de zsúfolt, és lassan lakhatatlan városaikban futásra ösztönzik a városlakókat, akik így futótempóban csodálhatták meg lakhelyüket, így ébredve rá az addig rejtve maradt szépségekre, értékekre. A Budapest Sportiroda (BSI) szervezésében 1986 óta hazánkban is rendszeressé és egyre népszerűbbé vált  a Vivicittá Városvédő Futás.

2015-ben a harmincadik, jubileumi esemény jön, amit a jubileumra, illetve az időközben majdnem húszezresre nőtt tömegre való tekintettel egy egész hétvégés, vagyis két napos rendezvénnyel fogunk ünnepelni. Futható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük és szeressük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet.