Havasi Judit

Egészséges ,gyógyult gyermekekért

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

A mostani az első félmaratonom és szeretném ezt egyből jótékony célra is fordítani, a Tűzoltó utcai Gyermekklinika alapítványa, az Őrzők Alapítvány Futónagykövete leszek!
Három gyermek édesanyjaként többször kerültünk már kórházba, hol egyik, hol másik gyermekemmel. Az egészségügy helyzetét belülről is alaposan ismerem, mert sokáig dolgoztam benne. Ilyen tapasztalatokkal a hátam mögött biztos vagyok benne, hogy a gyermekek egészségéért, a gyógyításukért indított minden segítő kezdeményezésnek helye van.

Kérlek támogasd Te is a futásom, segítsük együtt a betegséggel küzdő gyermekek gyógyulását! Gyűjtsünk közösen, segíts, hogy a célom elérjem!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy vásárolhassunk egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot. Az eszköz három speciális szűrővel rendelkezik, így a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

2018-03-10 anonym 3 000Ft
2018-04-09 anonym 5 000Ft
2018-04-10 Pethvill Kft 20 000Ft

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!