Bogi-Zoli

Egy félmaratonnal egy gyerekkórházért

32. Wizz Air Budapest Félmaraton
2017.09.10

Sokan kérdezik tőlünk, hogy miért futunk ennyit?

Mindig másért...
Most éppen azért lettünk az Őrzők Alapítvány futónagykövetei a Wizz Air félmaratonon, hogy segíthessünk a Tűzoltó utcai Gyermekklínikának.

Kettőnknek összesen 4 gyerkőce van, tudjuk milyen érzés, amikor az ember gyereke kórházba kerül.

Remélük, hogy az adományoknak köszönhetően egyre jobb és jobb körülmények várják majd a segítségre szoruló gyerekeket és szüleiket a kórházban!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

Legyünk mindannyian Őrzők, fussunk együtt a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt daganatos és leukémiás gyermekekért. Számunkra ők olyan szuperhősök akik nap mint nap,  felnőtteket is megszégyenítő bátorsággal és kitartással szállnak szembe a betegséggel.

2017-ben az Őrzők Alapítvány futócsapata a baba-mama szobák felújítására gyűjti az adományokat, hogy a gyermekek a hosszan tartó kezelések alatt is szüleik, családjaik közelében maradhassanak.

Segítség, mely célba ér!

További információ:

www.orzok.hu

Adományozók listája

2017-09-03 Varga Zoltán 3 000Ft

Kapcsolódó esemény - 32. Wizz Air Budapest Félmaraton

2017-09-10

Fuss jótékonyan Magyarország legnépszerűbb félmaratonján! 

10300 egyéni nevezője volt a 21 kilométeres távnak 2016-ban. A párban és trióban futókat is számolva több mint 15 ezren regisztráltak, köztük 77 országból 2200 külföldi is - utóbbi rekordnak számít az esemény történetében. Idén legalább ennyi elégedett, mosolygó futóval találkozhatunk a Városligetben és fővárosunk legszebb pontjain. Legyél Te is egy közülük! Célba érkezésed boldogságát tedd teljesebbé azzal, hogy „jó ügyeket” támogatsz felkészülésed során és a versenyen, hiszen adni öröm.