Hamperger Gábor

"Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen!"

" Új Nap - Új Remények!" 2019
2019.10.05.

Hamperger Gábor vagyok, 4 gyermekes családapa. Szeretek másokat segíteni, s a gyermekek életét könnyebbé, színesebbé tenni, izgalmas programokkal megmozgatni a fiatalokat, hasznos szabadidőeltöltésre sarkallni. Szervezetünkben lehetőség nyílik az adományozásra, s a fiatalok mozgósítására is, e tevékenységeinket kívánjuk tovább fejleszteni a befolyt adományokkal.
Nyitott programjainkon bárkit szívesen látunk, s adományinkból akár Te is részesülhetsz!
Az én vállalásom amellett, hogy minél több támogatót kívánok szerezni a célunk megvalósításához, az "Új Nap - Új Remények 2019" program különleges sétáján való részvétel.
A Gyermekmosoly Nagycsaládos Egyesület részére gyűjtök, abból a célból, hogy az év 365 napján 365 alkalommal legyen hol adományokat osztani és legyen mivel adományokat szállítani továbbra is, illetve a fiatalságnak egy közösségi helyet tudjunk biztosítani a közösségépítő programjaik megvalósításához.

Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Legyél Te is Önkéntes - Legyél Te is részese!

A „Segíts, hogy segíthessünk”- Fiatal önkéntesekkel a társadalomért programunknak

Kapni jó, de adni még jobb! Légy részese Te is nagyszabású ifjú önkéntesekkel szervezett adományozó tevékenységünknek, kulturális értékteremtésünknek!

Sokrétű, színes napi gyakorlatunkban a szociális és az ifjúságügy emelkedik ki markánsan.

  1. 2017 szeptember 04-e óta az év 365 napján természetbeni adományt osztunk szét a nehéz sorsú családok közt (2018-ban 32.000 kg).
  2. Ifjúsági korosztályunk egyénileg értékes, társadalmilag hasznos komplex személyiséggé fejlesztését tűztük ki célként.

Fiataljaink

  • folyamatosan sajátítják el képviselt értékeinket
  •  részesei a szociális feladatokat ellátó tevékenységeinknek
  • önkéntesként részt vesznek szervezetünk mindennapi életében
  • „külön világukban” számukra megfelelő programokon vesznek részt, megmutatják tehetségüket, építik közösségüket

E tevékenységeink folyamatosan növekvő tendenciát mutatnak:

  • bővül az adományozói kör, nő az adományok mértéke, s az adományozottak köre
  • ifjúsági tagozatunk tagjainak száma felfelé tendál
  • érdekes, izgalmas online tanulási tartalmakat, tehetségfejlesztést, kulturális értékteremtő közösségépítést megvalósító programok száma gyarapszik

A Mi „Jó Ügyünk”: Egy saját helyiség (2,5 millió Ft) és egy saját autóhoz jutás(1 millió Ft) révén, mely 3,5 milló forint összegyűlt adományt igényel, az eddigiek folytatása, szélesebb körű társadalmi projekt megvalósítása, mely az esélyegyenlőség megteremtését szorgalmazza a jövő generációjának lehetőségeképpen, s a hátrányos rétegek felzárkózását segítve, az infrastruktúránk bővítése révén, melyhez ötmillió forintra van szükség.

Programjaink mindenkor nyitottak, Te is a részesévé válhatsz!
 

 

Adományozók listája

2019-08-31 Hegedüs Jánosné 1 000Ft Mindent bele!
2019-09-01 Császár Zsuzsanna 2 000Ft Hajrá követtárs!
2019-09-07 Hamperger Gábor 2 000Ft Sok Sikert
2019-09-07 Lóránt Regina Gréta 1 000Ft Sok Sikert!
2019-09-08 Tamásiné Endrédi Zsuzsanna 1 000Ft Szuperek vagytok!
2019-09-08 Rácz Istvánné 2 000Ft További Sikereket :)
2019-09-16 Szabó Judit 1 000Ft Sok sikert!

Kapcsolódó esemény - " Új Nap - Új Remények!" 2019

2019-10-05

Az „Új Nap - Új Remények” egy új közösségi adománygyűjtő esemény, melynek központi eleme egy éjszaka végén induló és napfelkeltekor véget érő közös séta. A hajnali séta fő résztvevői olyan adománygyűjtő Követek, akik az eseményen való részvételükkel egy–egy általuk választott Jó Ügy javára gyűjtenek adományokat saját ismeretségi körükben.

Az esemény koncepciója, szellemisége két gondolat köré épül: az éjszakát követő hajnal, napfelkelte, amely a jövőbe vetett reményt, optimizmust jelképezi, valamint a közös séta, amely az egyének és szervezetek közötti együttműködést mintázza. Mindez minden politikai felhang nélkül, kizárólag a civil szervezetek tevékenységére és az adománygyűjtésre koncentrálva.

A hajnali séta tervezett dátuma 2019. október 5. (szombat). Helysznei: Budapest, Székesfehérvár, Eger, Debrecen Veszprém és Pécs.
A budapesti séta tervezett útvonala a Széll Kálmán tértől a Gellért hegy tetejéig lesz (kb 3,5 km, akadálymentes útvonal).  A tervezett indulási időpont 5.00 h, a napfelkelte időponjta 6.48 h, a program napfelkelte után egy közös reggelivel zárul.

"Az éjszaka és a nehézségek még soha nem győzték le a napfelkeltét és a reményt."
(Bernard Williams)​