Gaàl Zsófi

????????Együtt a kis Hősökèrt!????????

33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton
2018.04.14-04.15.

Nèhàny èvvel ezelőtt komolyan elköteleződtem a futàs mellett. Ez a fantasztikus sport szerves rèszèvè vàlt az èletemnek ès màra sokkal többet jelent nèmi fizikai aktivitàsnàl.

Règóta keresem a lehetősèget, hogy ezzel a szenvedèlyemmel valahogyan, valakinek segíthessek. Így hàt nagyon boldog vagyok, hogy ezúttal egy nemes cèl mellett is elköteleződhetek.
Nem volt könnyű a sok jó ügyből egyet vàlasztani, de ezúttal a Tűzoltó utca apró hőseièrt szeretnèk kiàllni. Pèldamutató kitartàsuk, küzdèsük ès èlni akaràsuk fog motivàlni a Vivicitta 21km-èn keresztül.

Èn pedig remèlem, hogy kampànyommal minèl több embert tudok motivàlni arra, hogy bàrmilyen kisebb-nagyobb összeggel tàmogassuk ezeket a gyerkőcöket a gyógyulàsukban.

Kattints a Tàmogass gombra ès juttasd el a segítsègedet közvetlenül az alapítvànynak!

Köszönöm

A few years ago running became the part of my life. By now it is much more than a physical activity. Running gave me so much that i would like to use it wisely and with it's help give something to someone else.

I decided to support little Heroes who are fighting against cancer. Their exemplary strength, fight and will to live motivates me to do this 21k on Vivicitta Half Marathon and I hope that my campaign will motivate you to help these brave children during their healing.

With pressing the Donate (Tàmogass) button you can send your donation directly to their foundation!

Thank you
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Fuss a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán kezelt gyermekekért!

A több mint 27 éve működő Őrzők Alapítvány legfontosabb célja a Tűzoltó utcai Gyermekklinika fejlesztése, az itt kezelt súlyosan beteg, daganatos és leukémiás gyerekek gyógyulási feltételeinek és kórházi körülményeinek javítása. Így segíti a Klinikán kezelt gyermekek hatékony gyógyítását, támogatja a szülők folyamatos kórházi vagy kórházközeli tartózkodását, hozzájárul a tudományos kutatásokhoz és segíti a beteg gyerekek rehabilitációját.

Jó ügyünk támogatásával most Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy vásárolhassunk egy kemoterápiás szerek készítéséhez szükséges boxot. Az eszköz három speciális szűrővel rendelkezik, így a daganatos gyermekek kemoterápiás kezeléséhez szükséges gyógyszeres infúziókat a nővérek teljesen steril körülmények között tudják készíteni.

További információ:
www.orzok.hu
www.facebook.com/orzok

Adományozók listája

2018-03-21 Réka 10 000Ft Eszméletlen büszke vagyok Rád Drága Hugim! Nemes a cél es remélem minnél többen segítenek adományukkal a kis Hősoknek!! ???????? Én pedig Neked fogok drukkolni,de mint mindig,tudom most is fantasztikus leszel!
2018-03-21 Lengyel Eszter 3 000Ft
2018-03-22 anonym 5 000Ft Hajrá Zzófi! Hajrá kis Hősök!
2018-03-26 addrie az összeg nem publikus Kis Hősökért! Remélem sikerül a célod elérése
2018-04-15 Dodo az összeg nem publikus Kitartást neked és a piciknek is az útjukon! :)

Kapcsolódó esemény - 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás és Félmaraton

2018-04-14

Vivicittá - éljen a város, szeresd a várost! 

Fedezd fel futva fővárosunk rejtett szépségeit a tavaszi futóünnep 2 napján. Tavalyi eseményünk változatos távjai több, mint 30 000 evezőt vonzottak. Közöttük több, mint ezer jótékony futót, akik összesen 14,2 millió forint adományt gyűjtöttek felkészülésük során.

A választható távok sokaságával várunk kicsit és nagyot, hogy együtt fussunk, együtt éltessük fővárosunkat, a gyönyörű Budapestet. Szombaton a gyerekeké és a családoké a főszerep a rövidebb távokon, vasárnap 10 km és félmaraton –egyéniben, párban, vagy trióban– vár a nagyobb kihívásokat keresőkre.

Találkozzunk a Margitszigeten!