Török-Székely Ági és Nagy Peti

Együtt Kerecsendért, Veletek!

Egyéni események
folyamatos

A tavalyi évben is feleségemmel együtt képviseltük kampányunkat a Világítani Fogok Önkéntes közösségért, aminek 4 éve mi is tagjai lehetünk.
Idén már 3-ra bővült a családi létszámunk, úgyhogy még buzgóbbak lettünk! :)

De kezdjük az elején... Török-Székely Ági és Nagy Peti vagyunk. Még az együttjárásunk során szerettünk volna valami olyanban részt venni közösen, ami új élmény számunkra és a kapcsolatunk számára is.
Így keveredtünk annak idején a kerecsendi nyári táborba, ami azóta teljesen beszippantott mindkettőnket.

A tavalyi adományaitokból rengeteg program valósulhatott meg, Nektek hála!
A legcsekélyebb támogatásod idén is sokat jelent számunkra.
A mostani gyűjtés célja, hogy a nyári táborban ismét sikerüljön közel 130 gyermek arcára mosolyt csalni, s hogy évközben is tudjunk kicsiknek-nagyoknak színes program kavalkádot ajándékozni!
Köszönjük támogatásodat!
Kérlek, ha utalsz, a közleménybe írd be: "Világítani fogok"

Ha kíváncsi vagy a Világítani Fogok munkájára, motivációjára, céljaira akkor ajánljuk a következő kisfilmet figyelmedbe, illetve kövesd facebook oldalunkat, de az instagram-on is megtalálhatod a Világítani Fogok önkéntes közösséget!
https://www.youtube.com/watch?v=deO2cUtChPwt=108s
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Világítani fogok!

A tavalyi támogatóinknak köszönhetően közel 130 gyerekkel és 25 önkéntessel tudtunk táborozni, nyaralni 5 napot. Hajókáztunk, moziztunk, kirándultunk, együtt játszottunk és finomabbnál finomabbakat ettünk a helyi asszonyoknak hála. Nézzétek, ilyen szuper film is készült minderről a Shoeshine jóvoltából! Továbbá évközi programjainkat is támogattátok, ezek közül a legemlékezetesebb az adventi készülődésünk és a farsangi zenés mulatság.

Idén is támogatókat keresünk a kerecsendi  gyerekeknek szóló, 23. nyári táborunkhoz (2018. július 9-14.) és az évközi programjainkhoz, melyeket a Kerecsendi Római Katolikus Egyházközség és az önkéntesekből álló Világítani Fogok közösség szervez. Az idei táborban közösen hozunk létre táncos és cirkuszi elemekkel megspékelt színházi produkciót.

A Világítani Fogok egy évek alatt szerveződött, főként fiatalokból álló önkéntes csapat. Bár az ország különböző helyein lakunk, van egy közös pont és egy közös cél, s ez a heves megyei Kerecsendhez köt bennünket. Nyári táborokat, havonta közösségi programokat szervezünk ma már főleg a falu hátrányos helyzetű gyermekei, illetve egyre inkább családjaik számára is.

Az időszámítás nálunk tábortól táborig tart, ugyanis ez az a program, amit a gyerekek a leginkább várnak minden évben, mivel legtöbbjüknek nincs lehetősége nyaralni. Az összegyűjtött támogatást a gyerekek és önkéntesek heti étkezésére, a programok anyagköltségére, fizetős programokra (pl. kirándulás), valamint meghívott vendégeink utazási költségére fordítjuk. Nagyjából 100 gyerkőc várja idén is a tábort. Mivel a közösségünk önkéntes szerveződésű, a tábor költségeit és az évközi programjaink nagyrészét magánadományokból fedezzük. Ezért idén is számítunk a Te segítségedre is!

Mivel saját bankszámlaszámmal még nem rendelkezünk, az Opál Tehetséggondozó Alapítvány támogatásával, az ő bankszámlájukra gyűjtünk. Nagyon köszönjük nekik a lehetőséget! 

A célzott összeg 910 ezer forint. Ehhez kérjük a támogatásodat!

Köszönjük, hogy támogatsz minket! A Világítani Fogok tevékenységéről további információkat facebook oldalunkon találsz!

Adományozók listája

2018-05-29 B 5 000Ft
2018-05-30 Zs+B 10 000Ft
2018-05-31 Gabriella az összeg nem publikus Munkátokat szeretném ezzel a jelképes összeggel támogatni.
2018-05-31 Cs 10 000Ft
2018-05-31 Levi 10 000Ft
2018-06-01 Szellő 5 000Ft
2018-06-25 Attika az összeg nem publikus

Kapcsolódó esemény - Egyéni események

2019-12-31

Az egyéni események a Jóügyekért.hu rendszerében külön is megjelenő kiemelt adománygyűjtő események (pl. nagyobb futóversenyek, Új Nap Új Remények) körén kívüleső események, illetve bármiféle egyéni, egyedi vállalások.

Egyéni események lehetnek például

  • Sportversenyek (futás, úszás, triatlon, stb.)
  • Egyéb fizikai kihívások (hegymászás, túrázás, kerékpározás, stb.) 
  • Különleges események/vállalások (pl. szilveszteri fürdőzés a Balatonban)
  • Külső megjelenéshez kapcsolódó vállalások (pl. speciális jelmez viselése, kopaszra nyiratkozás, mezítláb járás, stb.)
  • Lemondás valamiről, amiről nehéz – (pl leszokás dohányzásról, fogyókúra)
  • Rekord kísérletek (pl. kártyavár építés, 24 órás foci, egy kamion elhúzása, stb. – és persze itt nem kell, hogy a rekord Guniness rekord legyen…)
  • Adományok gyűjtése ajándékok helyett születésnap, esküvő vagy karácsony kapcsán
  • Önkéntes munka végzése
  • Csapatos vállalások
  • Vagy bármilyen más vállalás, amit a Követ felhasznál arra, hogy kampányoljon az általa választott Jó Ügy érkekében, hogy minél több adományt tudj gyűjteni a javukra.