Hasznos Szabina

Élek szervátültetés után

Óbudai Futófesztivál
2017.04.22-2017.04.23.

Kisbaba koromban derült ki, hogy policisztás betegségem van és már ekkor tudni lehetett, hogy előbb-utóbb szervátültetésre lesz szükségem. A gyermekkorom a folyamatos orvosi kontroll és kezelés ellenére is viszonylag gondtalanul telt, a transzplantáció 16 éves koromra várt elkerülhetetlenné, ekkor viszont már a kombinált máj+veseátültetésre volt szükségem, amellyel új esélyt kaptam egy új, közel teljes élethez. Igyekszem élni vele.
A transzplantáció utáni években több sportágat is megpróbáltam: a tollaslabda nem az én terepem volt, az úszás jól ment, de rájöttem, hogy utálom a vizet, végül a versenyszerű bowlingnál kötöttem ki. Évek óta bizonyítani tudok a nemzetközi versenyeken is, a Szervátültetettek Világbajnokságán és Európa Bajnokságán is állhattam már a dobogó tetején. Teljes erőbedobással készülök az idei Világbajnokságra. A bowling mellett edzek, futok és igyekszem nagyon aktív életet élni.
Szurkolóként részt szoktam venni a szervátültetettek többi versenyén is, Így látom azokat a szervátültetett gyerekeket, akik úsznak, atlétizálnak, és akiknek nem volt még lehetőségük világbajnokságon versenyezni. Szorgalmuk és tehetségük megkérdőjelezhetetlen, nagyon jó érzés látni ahogy nőnek, fejlődnek, ügyesednek, versenyeznek.
Ők a jövő bajnokai és én nagyon szeretném, ha a világbajnokságon is szurkolhatnék nekik. Boldogan állok be a Trappancs Egyesület futó nagykövetei közé, ezzel talán tevékenyen is segíthetek abban, hogy ezek a gyerekek ott legyenek a Szervátültetettek Világbajnokságán!
Kérlek, hogy segítsetek Ti is, mert segíteni jó!
Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

A szervátültetett bajnokokért

A legnagyobb megmérettetés a szervátültetett sportoló gyermekek számára a kétévente megrendezésre kerülő Szervátültetettek Világbajnoksága, melynek idén Malaga ad otthont. Szorgalmuk, elkötelezettségük és tehetségük alapján ők a jövő reménységei, így méltóak arra, hogy bekerüljenek a Magyar Szervátültetett Válogatottba.

Az adománygyűjtéssel a célunk az, hogy minél több szervátültetett gyermek versenyezhessen 2017-ben a Szervátültetettek Világbajnokságán.  A nevezési díj és az utazási költség fejenként 450 000 Ft, adományoddal ehhez tudsz hozzájárulni.

TRAPPANCS Szervátültetett Gyerekek Rehabilitációs és Sportegyesülete azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hozzásegíti a szervátültetett tinédzsereket ahhoz a teljes élethez, amire az új szervvel esélyt kaptak: lelki és testi rehabilitáció, középpontban a sport szeretetével, a valahova tartozás érzésével. 

A szervátültetett fiatalok  gyermekkoruk nagy része a betegségről, kórházról, fájdalomról, korlátokról szólt. A sikeres szervátültetés után egy új világ nyílik ki számukra, ahova a betegség kapcsán megcsappant önbizalommal lépnek, amely erősítésének egyik legjobb lehetősége a rendszeres sportolás, a versenyeken való részvétel és siker.

Tudj meg minél többet az egyesületünkről, a rehabilitációs és sporttevékenységünkről, illetve a szervátültetett és szervre váró sportolóinkról: http://trappancs.hu

Indulj velünk, hogy Ők is indulhassanak!

  

Adományozók listája

2017-03-16 Csenge0421 az összeg nem publikus Sok kicsi SOKRA megy!!!
2017-03-17 anonim az összeg nem publikus Mert ha jót teszel Te is jobb leszel.
2017-03-22 anonim az összeg nem publikus
2017-04-09 Fruzsi az összeg nem publikus Hajrá!:)