Andi

Első félmaratonom,amit a mentett kutyák felépüléséért futok!

31. Wizz Air Budapest Félmaraton
2016. szeptember 11.

Gyermekkorom óta mindennapi életem részét képezi a sport és a kutyák iránti rajongás.Előbbi sajnos hobbi szintre csökkent vissza,míg a kutyák szeretete és segítése egyre inkább előtérbe került.Közel
5 éve csöppent az életembe 2 yorki és ekkor kezdtem el figyelemmel kísérni az Állat és Ember Alapítvány munkáját,amely beteg kutyák és cicák megmentése,rehabilitása,örökbeadása mellett a yorki fajtamentés országos szervezete.

2016.szeptember 11-én a 31.Wizz Air Budapest Félmaratonon életem első félmaratoni távját fogom lefutni,ami elég nagy kihívásnak igérkezik.:)

Futásom során szeretnék a beteg és segítségre szoruló kutyáknak adományt gyűjteni,hogy felépülhessenek és a jövőben ők is önfeledten futhassanak,illetve szeretném az alapítvány állatmentésben betöltött szerepét minél több emberrel megismertetni.

Kérlek segítsetek nekem ebben támogatásotokkal!
Aki nem tud eljönni velem futni,az megvásárolhat 1000 métert 1000 Ft-ért ,és én azt az 1000 métert az ő nevében fogom lefutni,így együtt teszünk a kutyák jobb életéért, a megfelelő orvosi ellátásukért!

Ha a futás még várat magára,de szeretnétek ma is valami jót tenni,nincs más dolgotok, mint a TÁMOGASS gombra kattintva közvetlenül nekik utalni a felajánlott összeget.

Köszönöm!
Andi


Főoldal / Jó Ügyek támogatóinak / Követek és vállalásaik

Futunk, hogy ők is boldogan futkározhassanak!

Egyesületünk, az „Állat és Ember” Á.V.E. 2007-ben, - majd kereteiben a Yorkie Fajtamentés 2012-ben jött létre. Célunk az ország egész területéről a legnagyobb bajban lévő – sokszor halmozottan hátrányos helyzetű, beteg, már idős, lealtatásra kijelölt, szaporítók által kiselejtezett és többnyire végletekig kizsákmányolt állatok egészségének helyreállítása, rehabilitációja, majd egy új, boldog élet lehetőségének a biztosítása.

Működésünk 9 éve alatt több mint 1300 cicán és kutyán segítettünk már. Van, akinél ez sorozatműtéteket, és akár fél évnél is hosszabb utókezelést jelentett. Mindezt úgy, hogy szervezetünknek nincsen telephelye. Tehát saját családunkban adunk otthont a gondozásunkban lévő állatoknak, és csak ha ez nem megoldható, akkor veszünk igénybe panziót.

Kizárólag az orvosi költségeket, gyógyszereket, utókezeléseket, - és csak minimális mértékig a tápot- finanszírozzuk az adományokból. Munkabérre, telefon-, benzin- rezsi célú kiadásokra nem költünk. Ezeket és az állatok etetését tagjaink, befogadóink saját pénztárcájukból oldják meg.

Évente két lakossági ivartalanítási kampányt tartunk. 2016.október 1-jétől lesz immár a nyolcadik. Eddig kb. 1400 kedvezményes műtét valósult meg a segítségünkkel. Fontosnak tartjuk a felvilágosítást, így már 3 kiadványt jelentettünk meg, és ezt szolgálta a honlapunkon megismerhető Kutyakötelesség Klub és a Panelkutya programsorozat is.

A minket támogató futók a gondozásunkban lévő kutyák alapellátáson túli műtéteiért futnak, hogy a gerinc-, térdkalács-, látáshelyreállító-,és daganateltávolító műtétre szoruló állatok is minél előbb futhassanak majd! Légy te is részese!

      

Adományozók listája

2016-09-10 Dr
Tóth Emese ügyvéd
7 000Ft Hiszek a jotekonykodasban,a kozossegben es a kutyakert sok sikert!

Kapcsolódó esemény - 31. Wizz Air Budapest Félmaraton

2016-09-11

Fuss jótékonyan Magyarország legnépszerűbb félmaratonján! 

Tavaly több, mint 9000 egyéni félmaratonista vállalkozott arra, hogy a BSI által szervezett eseményen teljesítse a legyőzhető távolságot. A párban és trióban futókkal együtt a nevezők száma elérte a 16 000 főt. Idén legalább ennyi elégedett, mosolygó futóval találkozhatunk a Városligetben és fővárosunk legszebb pontjain. Legyél Te is egy közülük! Célba érkezésed boldogságát tedd teljesebbé azzal, hogy „jó ügyeket” támogatsz felkészülésed során és a versenyen, hiszen adni öröm.